Express Van

Efikasnost za vaše poslovanje

Express Van

Jednostavno praktičan

Sa asimetričnim zadnjim vratima koja se otvaraju 180° Express Van ima utovarni kapacitet od 3,3 m3 i utovarnu dužinu od 1,91 m sa pregradom, nudeći tako najbolji odnos utovarne i ukupne dužine u svojoj klasi. Utovarite do 3,7 m3 tereta zahvaljujući preklopivom suvozačevom sedištu i rotirajućoj mrežastoj pregradi. Njegova klizna vrata otvaraju se na rekordnih 716 mm radi jednostavnog pristupa unutrašnjosti vozila.

Oprema

Jednostavno efikasan

Express Van

Sistem pomoći za prikaz prostora iza vozila

Na digitalnom ekranu na mestu unutrašnjeg retrovizora prikazuje se slika koju snima* kamera postavljena na zadnji deo vozila. Tako praktično za verzije sa panelima! 

 *Srednji i dugi domet.
Express Van

Širokougaono ogledalo

Širokougaono ogledalo na štitniku za sunce suvozača proširuje vaše bočno desno vidno polje, pružajući vam na taj način veću udobnost i sigurnost. Omogućava vam da vidite sve što bi moglo biti skriveno iza pregrade. 
Express Van

Upozorenje na mrtvi ugao

Lampica upozorenja na oba retrovizora na vratima upozorava vas kad se drugo vozilo nalazi u mrtvom uglu vozila Express Van.
Oprema i dodatna oprema

Slike na internet stranici www.renault.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima privremeni su i podležu promenama. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.
Posledica globalnog nedostatka poluprovodnika je da određeni elementi opreme vozila, prikazani na ovoj stranici i u brošuri, trenutno nisu dostupni na vozilu. To važi, između ostalog, za radio aparat kao deo serijske ili opcijske opreme vozila. U trenutnoj situaciji je iz tog razloga, dobavljivost i dostupnost konkretnih elemenata opreme vozila, kao posledicu globalnog nedostatka poluprovodnika teško sa sigurnošću predvideti. Za najnovije informacije molimo da se obratite najbližem ovlaštenom distributeru.