NOVI RENAULT AUSTRAL SUV E-TECH HIBRID

Kontrolišite tehnologiju. Preuzmite kontrolu.
200 KS
E-Tech hibridni pogon

U zavisnosti od verzije.
575 dm³ po VDA
kapacitet prtljažnika

*Vrednost VDA određuje se popunjavanjem prostora za odlaganje s "litarskim" blokovima, od kojih je svaki dimenzija 200x100x50 mm.          
     
32 adas
vožnja, bezbednost, parkiranje

Adas = napredni sistemi za pomoć vozaču. *U zavisnosti od verzije.
984 cm²
openR ekrani + displej na vetrobranskom staklu

*U zavisnosti od verzije
SPORTSKI DIZAJN
Novi Renault Austral SUV E-Tech hibrid ima uravnotežene proporcije, naglašeni prednji deo i prepoznatljiv svetlosni potpis. Njegove elegantne linije ističe sjajni crni krov, dok mu kontrastni bočni zaštitni elementi poboljšavaju robustni profil.

Kontrola tehnologije

SISTEM SA UGRAĐENOM GOOGLE APLIKACIJOM
U multimedijalni sistem openR su integrisane Google usluge* - upravljanje glasom za promenu temperature, planiranje rute, povezivanje sa vašim domom ili odabir muzike...

*Google, Google Maps in Google Play so blagovne znamke družbe Google LLC.

UGRAĐENE APLIKACIJE*
Amazon Music, EasyPark, Radioplayer… Aplikacije sa ekskluzivnim sadržajem dostupnim kroz ceo openR link sistem u novom Renault Austral SUV E-Tech hibrid vozilu.

*U zavisnosti od države.
Renault Austral SUV E-Tech hibrid – aplikacija amazon music
Amazon music
Pronađite i slušajte omiljenu muziku i podkaste uz openR link, i sa pretplatom na Amazon Prime. Ako želite da odete korak dalje s kosmičkim zvukom, pređite na Amazon Music Unlimited.
Renault Austral SUV E-Tech hibrid – aplikacija EasyPark
EasyPark
Zakažite i rezervišite parking među milionima dostupnih mesta širom Evrope. Unesite adresu odredišta ili se krećite pomoću mape. Uštedite vreme i novac, a sebe poštedite stresa parkiranja u urbanim zonama.
Renault Austral SUV E-Tech hibrid – aplikacija radioplayer
Radio plejer
Pristupite svim svojim omiljenim radio stanicama uživo, bilo gde i bilo kad. Slušajte najbolje rep, rok, RnB, elektro, klasične i džez hitove, jednostavno i trenutno, u Srbiji ili u inostranstvu.
Renault Austral SUV E-Tech hibrid – aplikacija sybel
Sybel
Sav užitak bioskopske sale i vaših omiljenih serija, bez ekrana! Uživajte u omiljenim originalnim audio serijama i podkastovima (dečje priče, audio knjige, audio dokumentarci, trileri, audio istorija, audio književnost i još mnogo toga).
Renault Austral SUV E-Tech hibrid – aplikacija l’équipe
L’Équipe
Slušajte sve sportske vesti uživo u svom automobilu: pratite velika evropska prvenstva, Ligu šampiona, Top 14, finale Davis kupa i još mnogo toga.
Renault Austral SUV E-Tech hibrid – aplikacija vivaldi
Vivaldi
Svestran i prilagodljiv veb pretraživač dizajniran za vaš automobil. Vivaldi je vaš prozor u veb, u samom vašem automobilu.
Austral
GLASOVNI POMOČNIK
Recite "Hej Google..." da biste isplanirali putovanje, promenili režim vožnje, ili pojačali grejanje. Integrisan u novi openR link multimedijalni sistem sa ugrađenim Google sistemom, glasovni pomoćnik je spreman za vas.
Austral
INTUITIVNA NAVIGACIJA
Blokade puteva, nove jednosmerne ulice, privremeni zaobilazni putevi, izmene u saobraćaju - nema više gadnih iznenađenja. Aplikacija Google Maps neprekidno ažurira GPS sistem, koji obezbeđuje preciznu vožnju, čak i ako izgubite vezu sa mrežom.
renault austral suv e-tech hybrid - unlimited customisation
NEOGRANIČENA MOGUĆNOST PRILAGOĐAVANJA
openR link, sa ugrađenim Google sistemom, snima i i čuva željena podešavanja sedišta, ambijenta, vožnje i putovanja. Vaš pametni automobil vas prepoznaje i prilagođava se vašim željama.
Austral
SVE VAŠE APLIKACIJE, SADA I U KOLIMA
Vaš Google nalog je s vama i u vašem automobilu. Uživajte u personalizovanom iskustvu navigacije i pristupu omiljenim aplikacijama u svom vozilu.
Austral
POTPUNA IMERZIJA
Jedan od najvećih digitalnih prostora u vozilu, površine 984 cm2, koji se prostire na dva ekrana od 12 inča. Nudi ekskluzivno imerzivno iskustvo opremljeno openR link sa ugrađenim Google multimedijalnim sistemom i openR komandnom tablom nove generacije sa optimizovanim bojama. A sa displejem na vetrobranskom staklu, dobijate ukupno 984 cm2 površine za prikazivanje informacija u novom Renault Austral SUV E-Tech hibrid vozilu.
VRHUNSKI ZVOK HARMAN KARDON
Ekskluzivni novi sistem Harman Kardon emituje ukupno 485 W preko 2 visokotonca na bočnim stranama komandne table, 2 niskotonca u panelima prednjih vrata, 2 surround zvučnika, jedne prednje centralne jedinice, 2 visokotonca i 2 niskotonca u panelima zadnjih vrata i jednog niskofrekventnog zvučnika u prtljažniku.
Živopisan, prilagodljiv i jednostavan doživaljaj zvuka.

Kontrola vožnje

MODEL EFIKASNOSTI
Na dugim putovanjima, novi Renault Austral SUV E-Tech hibrid je model efikasnosti: snažno ubrzanje i impresivna stabilnost. Napredni 4Control sistem (u zavisnosti od verzije) čini vožnju preciznom i bezbednom. Savladajte krivine i zavoje, jer vi kontrolišete put. U gradu vam olakšava svako manevrisanje. Agilno upravljajte vozilom zahvaljujući radijusu okretanja od 10,1 m, baš kao kod gradskog automobila.

*Režimi Snow i All terrain dostupni su samo u verzijama opremljenim sistemom Extended Grip, umesto režima Perso.


Kontrola energije

DOMET VOZILA SUV E-TECH HIBRID
E-TECH HIBRIDNI POGON
Ekskluzivna E-Tech hibrid tehnologija nadahnuta iskustvom režima Renault Formule 1™. Electric način vožnje u gradu: tih, baterija se puni pri usporavanju i kočenju. Nema potrebe za uključivanjem u utičnicu.
MILD HIBRIDNI POGONI
Ekskluzivna tehnologija dostupna za mild hibridne pogonske sklopove od 12V. Hibridna električna energija pomaže motoru pri ubrzanju da bi vam omogućila poboljšanu vožnju i manju potrošnju goriva.

Kontrola bezbednosti

32 NAPREDNA SISTEMA ZA POMOĆ VOZAČU
Udobnost, pomoć pri vožnji, pomoć pri kočenju, pomoć pri manevrisanju....put je pod kontrolom uz korišćenje 32 napredna sistema za pomoć vozaču ovog Renault Austral SUV E-Tech hibrid vozila (u zavisnosti od verzije).
sistemi za pomoč vozniku – novi renault austral
VOŽNJA
Displej na vetrobranskom staklu nove generacije od 9,3 inča, inteligentni adaptivni tempomat, aktivna pomoć vozaču i još mnogo toga. Preuzmite kontrolu nad putem ne skidajući pogled sa njega. Neka vaša putovanja budu ugodnija zahvaljujući tehnologijama za pomoć vozaču.
sistemi za pomoč vozniku – varnost – novi renault austral
BEZBEDNOST
Prednji i zadnji aktivni sistem za hitno kočenje sa senzorima za pešake, inteligentnim i automatskim svetlima (Matrix LED osvetljenje) i još mnogo toga. Savladajte neočekivane događaje na putu pomoću bezbednosnih tehnologija.
sistemi za pomoč vozniku – parkiranje – renault austral
PARKIRANJE
3D kamera sa panoramskim pogled od 360 stepeni. Savladajte manevrisanje sa lakoćom koristeći tehnologije za pomoć pri parkiranju.
DETALJNI PRIKAZ 32 NAPREDNA SISTEMA ZA POMOĆ VOZAČU
Vožnja
 • ograničavač brzine
 • tempomat
 • prilagodljivi tempomat
 • inteligentni prilagodljivi tempomat
 • aktivna pomoć vozaču
 • upozorenje o razdaljini
 • saveti za prediktivnu eco vožnju
 • displej na vetrobranskom staklu od 9,3 inča
 • sistem za pomoć pri kretanju na uzbrdici
Parkiranje
 • pomoć pri parkiranju unazad
 • pomoć pri parkiranju unapred
 • pomoć pri bočnom parkiranju
 • 3D kamera sa panoramskim pogledom od 360°
 • parkiranje slobodnih ruku*
 • kamera za vožnju unazad
Bezbednost
 • upozorenje na mrtvi ugao
 • upozorenje na promenu trake
 • prepoznavanje saobraćajnih znakova sa upozorenjem o prekoračenju brzine
 • prepoznavanje saobraćajnih znakova
 • aktivni sistem kočenja u slučaju opasnosti u gradskoj vožnji sa prepoznavanjem pešaka/biciklista
 • aktivni sistem kočenja u slučaju opasnosti na raskrsnicama
 • automatsko kočenje u slučaju nužde pri vožnji unazad
 • upozorenje o unakrsnom kretanju iza vozila
 • upozorenje o napuštanju trake
 • sistem upozorenja o promeni trake
 • upozorenje na mrtvi ugao i sistem upozorenja o promeni trake pri preticanju
 • upozorenje o pažnji vozača
 • sistem za siguran izlazak putnika iz vozila
 • prediktivna hibridna vožnja (samo za hibride)
Osvetljenje
 • automatsko uključivanje/isključivanje dugih svetala
 • prilagodljiva LED vision svetla (uključujući režim magle)
 • Matrix LED vision osvetljenje

*Dostupno kasnije.


Kontrola prostora

PROSTOR I MODULARNI RASPORED
Inovativni putnički prostor. Veliki prostor između prednjih sedišta sa indukcionom stanicom za punjenje pametnog telefona. Lako dostupni i modularni skladišni prostor zapremine 35 litara. Zadnje sedište koje se može pomeriti unazad 16 cm, što omogućava najveći prostor za kolena u datoj klasi. Kapacitet prtljažnika do 575 dm3 VDA* (u zavisnosti od verzije). Pristup prtljažniku slobodnih ruku zahvaljujući motorizovanim petim vratima.

*Vrednost VDA određuje se popunjavanjem prostora za odlaganje s "litarskim" blokovima, od kojih je svaki dimenzija 200x100x50 mm.

DIMENZIJE
Dužina, visina, širina... otkrijte prostrane dimenzije novog Renault Austral SUV E-Tech hibrid vozila.
PRIDRUŽITE SE PROGRAMU "AUSTRAL NOW"
1
Prijavite se na e-novosti "Austral now".
2
Primajte e-novosti s ekskluzivnim sadržajem.
3
Budite informisani o dostupnosti vozila Austral.