Ponuda usluga i kontakti za profesionalne korisnike

Usluge i kontakti

Servisi i usluge

Ko zna bolje od Renaulta da održava vaš Renault?

Svoja vozila proizvodimo sa mnogo ljubavi i naš odnos se nastavlja dugo nakon što vozilo napusti prodajni salon. Posebno obučeni serviseri Renaulta najbolje znaju šta je potrebno da bi vozilo zadržalo prvobitni oblik, efikasnost i vrednost. 

Znamo koliko je logistika važna vašem preduzeću. Kad vam je vozilo pokvareno, ne možete da pružate usluge niti prevozite robu koju kupci traže. Ovde na scenu stupamo mi. Potrudićemo se da vam pouzdanost vozila ne bude jedna od glavnih briga dok obavljate svoj posao. 

Finansiranje

Finansiranje

Kupovina automobila je uvek pažljivo promišljen čin. Budući da se radi o velikom ulaganju, često se javljaju brojna pitanja. Da bismo mogli što bolje da Vam pomognemo, nudimo Vam niz prilagodljivih i konkurentnih rešenja finansiranja vozila. Među njima sigurno ćete naći rešenje prilagođeno vašim potrebama, životnom stilu i odabranom tipu automobila. 

Nastojimo da možete da se pouzdate u naše uslove. 
Povoljni: Uslovi finansiranja izuzetno su povoljni, konkurentni i prilagođeni pojedincima. 
Transparentni: O svim stavkama i uslovima finansiranja obaveštavamo Vas već kod informativnih obračuna. Kod nas nema neprijatnih iznenađenja, ni pre, ni tokom, niti nakon zaključivanja finansiranja. 
Prilagodljivi: Težimo tome da, s obzirom na želje i potrebe pojedinaca, uvek nađemo pravo rešenje, pa Vam nudimo širok izbor različitih finansijskih proizvoda. 

Kontakt za kompanije

Kontakt za kompanije


Za flotne kupce i prerade:
Marko Kruška
e-mail: marko.kruska@renault.com  

Za lokalne flote I prerade:
Vladimir Zarupski
e-mail: vladimir.zarupski@renault.com

Uvek smo vam na raspolaganju