Naša vozila i usluge su namenjeni za vaše poslovanje

Za profesionalne korisnike

Da li ste zanatlija, vlasnik prodavnice, radite u malom ili srednjem privrednom društvu, lokalnoj upravi ili ste ključni kupac? Pomoći ćemo vam da razvijete svoje poslovanje.

Renault komercijalna vozila za profesionalce

Renault komercijalna vozila za profesionalce

Renault komercijalna vozila za profesionalce

– Velika ponuda komercijalnih vozila koju prilagođavamo vašoj delatnosti.
– Posebne usluge za još bolje reakcije na vaše potrebe.
Renault komercijalna vozila za profesionalce

Naša ponuda komercijalnih vozila

Otkrijte našu bogatu ponudu komercijalnih vozila. Renault KANGOO, Renault TRAFIC i Renault MASTER prilagodiće se vašoj delatnosti. Možete da ih konfigurišete u mnogo verzija koje će ispuniti sve potrebe vašeg poslovanja. Karoserijske verzije, tipovi motora, uređenje unutrašnjosti... sami kreirajte komercijalno vozilo po svojoj meri.

Renault komercijalna vozila za profesionalce

Naša prerađena vozila

Iskoristite našu ponudu dizajna po meri! Naši ovlašćeni prerađivači razvijaju razne nadogradnje koje su u skladu sa dizajnom naših vozila, što garantuje kvalitet i sigurnost. Za vas smo pripremili optimalne uslove, kako u pogledu garancije, tako i u pogledu postprodajnih usluga.

Renault komercijalna vozila za profesionalce

Naša specijalizovana mreža Renault PRO+

Nova i polovna vozila, dodatna i kabinska oprema, finansiranje, održavanje... Naše ekipe se stvarno trude da vam olakšaju izbor i garantuju mobilnost.

Renault komercijalna vozila za profesionalce

Prilagođene usluge

Vaše vreme je dragoceno. Otkrijte našu paletu usluga za kupovinu i održavanje vašeg vozila. Finansiranje, kabinska i dodatna oprema, upravljanje velikim kupcima, održavanje... Naša je misija da vam olakšamo život na svim područijima.

Renault komercijalna vozila za profesionalce

Stručnost priznata u 114 zemalja

Naša izuzetno bogata ponuda nam je još od 1998. omogućila prvo mesto na tržištu komercijalnih vozila u Evropi. Takođe, među vodećim proizvođačima smo komercijalnih vozila u brojnim državama – Brazil, Argentina, Alžir, Maroko, Turska...

Specijalizovana mreža Renault Pro+

Naša specijalizovana mreža Renault Pro+

Distributeri iz naše mreže ići će korak dalje da zadovolje vaše posebne želje.
Renault PRO+

Specijalizovana ekipa

Ekipa za prodaju i postprodaju, specijalizovana za profesionalne korisnike.
Renault.LCV

Raspoložlva vozila

Velik izbor komercijalnih vozila sa isporukom vozila odmah, uključujući i prerađena vozila.

Prilagođene usluge

Vozila se mogu isprobati bez prethodne najave.

Prilagođene usluge

Održavanje u jednom danu, bez prethodne najave, prednost u radu ili upotreba zamenskog vozila.

Održavanje

Održavanje komercijalnih vozila i popravka svih teških vozila, uključujući i prerađena.

Produženo radno vreme

Radno vreme je prilagođeno profesionalnim korisnicima kako bi mogli neometano da obavljaju svoju delatnost.

Pronađite najbliži PRO+ centar

AK Kompresor

Beograd, 
Žorža Klemansoa 19, 
tel. 011 71 55 616

Stojanov auto

Novi Sad, 
Zrenjaninski put 12, 
tel. 021 21 00 488

Ponuda komercijalnih vozila


Otkrijte našu ponudu komercijalnih vozila.

Kangoo

KANGOO

Renault Kangoo sa izmenjenim dizajnom: nov izgled marke Renault prepoznajemo po prednjoj ukrasnoj masci opremljenoj novim branikom i prednjim svetlima. U ponudi modela Kangoo nalazi se izbor tri dužine. Redizajnirani putnički prostor krasi nova instrument tabla i upravljač.

Trafic

TRAFIC

U ponudi modela Trafic Furgon nalaze se izbor dve dužine, dve visine i dva nivoa dopuštenog opterećenja. Teretni prostor izuzetno je praktičan: serijska limena pregrada, zastakljena uz doplatu, bočne zaštite i drveni pod.U ponudi modela Trafic Furgon nalaze se izbor dve dužine, dve visine i dva nivoa dopuštenog opterećenja.Teretni prostor izuzetno je praktičan: serijska limena pregrada, zastakljena uz doplatu, bočne zaštite i drveni pod.

Master

MASTER

Prednjii deo vozila Master, već je na prvi pogled robustan i dinamičan, odraz je velike efikasnosti. U ponudi modela Master Furgon nalazi se izbor četiri dužine, tri visine i četiri nivoa dopuštenog opterećenja kao i izbor prednjeg ili zadnjeg pogona. Velika i izražajna prednja svetla sa novom ukrasnom maskom ističu njegov karakter, a široki branik optimalno štiti karoseriju i istovremeno pridonosi izuzetno modernom izgledu.Prednjii deo vozila Master, već je na prvi pogled robustan i dinamičan, odraz je velike efikasnosti. U ponudi modela Master Furgon nalazi se izbor četiri dužine, tri visine i četiri nivoa dopuštenog opterećenja kao i izbor prednjeg ili zadnjeg pogona. Velika i izražajna prednja svetla sa novom ukrasnom maskom ističu njegov karakter, a široki branik optimalno štiti karoseriju i istovremeno pridonosi izuzetno modernom izgledu.

Uvek smo vam na raspolaganju