MEGANE R.S. Trophy sportski automobil

R.S. TROPHY

RENAULT MEGANE R.S.
  • MEGANE R.S. Trophy – spoljašnjost, prednja strana

Da li ste spremni ste da ga isprobate?

Otkrijte novi Megane R.S. u ekskluzivnoj Trophy verziji i spremite se da krenete na put. 

Osvojite početnu poziciju!

MEGANE R.S. Trophy – spoljašnjost, prednja strana
MEGANE R.S. Trophy naplaci
MEGANE R.S. Trophy – zadnja strana

Ekskluzivni dizajn i oprema

MEGANE R.S. Trophy – zadnja strana

Senzualan i sportski dizajn

Ostavite utisak stila! Novi Megane R.S. Trophy svima privlači pažnju. Metlice brisača sa oznakom Trophy u F1 stilu, crvene Brembo® kočione čeljusti, Fuji Light naplatci od 19” i Bridgestone® S007 pneumatici, Shark antena, zatamnjena zadnja bočna stakla i još mnogo toga. Opustite se u njegovom novom enterijeru u crvenoj i sivoj boji i uživajte u podršci koju pružaju Recaro sportska sedišta sa Alcantara© presvlakama.

Unutrašnjost – instrument-tabla – MEGANE R.S. Trophy

Najbolje Renault Sport tehnologije

R.S. Monitor i R.S. Drive dugme, kontrola pokretanja, višestruke promene brzine naniže… Dodajte dodir visoke klase iskustvu vožnje i uživajte u neprevaziđenoj kontroli uz naše ekskluzivne Renault Sport tehnologije u vozilu dostupne putem vrhunskog Renault Sport ekrana za vozača sa dijagonalom od 10” i EASY LINK centralnog ekrana sa dijagonalom od 9,3”.

MEGANE R.S. Trophy Cup karoserija

Ekskluzivna Cup karoserija

Novi Megane R.S. Trophy projektovan je tako da poboljša vaše performanse na putu. Motor od 300 KS i 1,8 L prati ekskluzivna sportska šasija sa atraktivnim sportskim elementima. Koje su njene prednosti? Torsen® diferencijal sa minimalnim pomakom, prednji kočioni diskovi izrađeni od dva materijala, jače opruge i amortizeri i čvršći stabilizatori. Prepustite se sportskim uzbuđenjima!

Otkrijte više o vozilu Megane R.S.

Otkrijte i ostale Renault modele

CLIO
CLIO
Od 12.190 €
CAPTUR
CAPTUR
Od 17.890 €
MEGANE
MEGANE
Od 16.790 €

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više