MEGANE R.S. sportski automobil

DIZAJN KOJI POBOLJŠAVA PERFORMANSE

RENAULT MEGANE R.S.

spoljašnji dizajn

Sportski izgled inspirisan trkama

Novi Megane R.S. ističe se svojim mišićavim profilom, sportskim stilom i brojnim funkcijama razvijenim po ugledu na svet motosporta.

MEGANE R.S. i MEGANE R.S. Trophy – spoljašnjost
MEGANE R.S. – spoljni profil, naplatak
MEGANE R.S. – spoljašnjost, zadnja strana

prednosti

Sportski automobil

Novi Megane R.S. potvrđuje svoju reputaciju sportskog automobila, od poklopca motora do prtljažnika.

MEGANE R.S. prednji kraj

Branik sa metlicama u F1 stilu, rešetka hladnjaka u obliku saća sa znakom R.S. dvostrukog dijamanta i još mnogo toga: novi Megane R.S. može da se pohvali pravim sportskim odlikama.

LED prednja svetla – MEGANE R.S.

Potpuno novi Megane R.S. pruža osvetljenje visokih performansi. Nalik sportskim trkačkim automobilima, njegova dodatna prednja svetla u obliku kockaste zastave koriste R.S. Pure Vision tehnologiju. 

Unutrašnjost – instrument-tabla – Renault MEGANE R.S.

Sportska instrument-tabla sa prilagodljivim ekranom za vozača od 10,2” i EASY LINK multimedijalnim ekranom od 9,3”, poseban R.S. kožni upravljač sa papučicama*, skraćena poluga menjača, aluminijumske papučice, ekskluzivne „karbon sive“ opšivke i još mnogo toga. Kombinujte zadovoljstvo i performanse!

unutrašnji dizajn Izuzetno sportski enterijer

Ekskluzivne R.S. presvlake, materijali najvišeg kvaliteta, sofisticirana izrada i upečatljivi detalji karakteristični za Renault Sport identitet... Oslobodite trkačkog vozača u sebi u sportskom kokpitu novog modela Megane R.S.!

Otkrijte više o vozilu Megane R.S.

Otkrijte i ostale Renault modele

CLIO
CLIO
Od 12.190 €
CAPTUR
CAPTUR
Od 17.890 €
MEGANE
MEGANE
Od 16.790 €

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više