POGLEDAJTE PROCENU DNEVNE POTROŠNJE

Procenićemo potrošnju goriva za verziju CAPTUR koju ste izabrali.Procenićemo potrošnju goriva za verziju koju ste izabrali.

* WLTP sertifikovana potrošnja u punom ciklusu.


Metod izračunavanja koji se koristi za simulaciju: izračunate vrednosti odgovaraju prosečnoj potrošnji na osnovu predviđenog korišćenja vozila (izračunatog ili dobijenog na osnovu internih podataka), a zatim se preciziraju na osnovu podataka o korišćenju koje unosi korisnik. Procena se daje u informativne svrhe i može se razlikovati u zavisnosti od konkretnih uslova korišćenja. Simulacija ne znači da Renault daje garanciju za potrošnju goriva od strane vozila u stvarnim uslovima, i nije predviđena kao zamena za sertifikovane informacije o potrošnji (WLTP) navedene na veb-sajtu.

 

Zakonski obavezno navođenje sertifikovane potrošnje goriva: od 1. septembra 2018, nova laka teretna vozila moraju biti sertifikovana u Evropi prema metodi WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure) (WLTP). Potrošnja goriva i emisija CO2 mere se preciznije prema ovom standardu, nego prema prethodnom NEDC standardu.

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više