Rešenja za preduzeća - usluge i kontakti

Ponuda naših usluga i naši kontakti za profesionalne korisnike.

  • Renault održavanje

Ko zna bolje od Renaulta da održava vaš Renault?

Svoja vozila proizvodimo sa mnogo ljubavi i naš odnos se nastavlja dugo nakon što vozilo napusti prodajni salon. Posebno obučeni serviseri Renaulta najbolje znaju šta je potrebno da bi vozilo zadržalo prvobitni oblik, efikasnost i vrednost.

 

Znamo koliko je logistika važna vašem preduzeću. Kad vam je vozilo pokvareno, ne možete da pružate usluge niti prevozite robu koju kupci traže. Ovde na scenu stupamo mi. Potrudićemo se da vam pouzdanost vozila ne bude jedna od glavnih briga dok obavljate svoj posao.

  • Renault finansiranje

Finansiranje

Kupovina automobila je uvek pažljivo promišljen čin. Budući da se radi o velikom ulaganju, često se javljaju brojna pitanja. Da bismo mogli što bolje da Vam pomognemo, nudimo Vam niz prilagodljivih i konkurentnih rešenja finansiranja vozila. Među njima sigurno ćete naći rešenje prilagođeno vašim potrebama, životnom stilu i odabranom tipu automobila.

 

 

Nastojimo da možete da se pouzdate u naše uslove.

  • Povoljni: Uslovi finansiranja izuzetno su povoljni, konkurentni i prilagođeni pojedincima.
  • Transparentni: O svim stavkama i uslovima finansiranja obaveštavamo Vas već kod informativnih obračuna. Kod nas nema neprijatnih iznenađenja, ni pre, ni tokom, niti nakon zaključivanja finansiranja.
  • Prilagodljivi: Težimo tome da, s obzirom na želje i potrebe pojedinaca, uvek nađemo pravo rešenje, pa Vam nudimo širok izbor različitih finansijskih proizvoda.
  • Renault kontakt za flote

Kontakt za kompanije

Za flotne kupce i prerade:
Marko Kruška
e-mail: marko.kruska@renault.com

 

Za lokalne flote I prerade:
Vladimir Zarupski
e-mail: vladimir.zarupski@renault.com

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više