Renault Sport Series

Uživajte u nekim veoma posebnim trenucima koje vam donosi automobilski sport.

Renault CLIO Cup

Renault CLIO Cup

Ljubitelji trka će uživati u CLIO Cupu. Od lansiranja legendarnog kupea R8 Gordini 1966, Renault Sport kontinuirano održava svoju prisutnost na trkačkim stazama Evrope i širom sveta. Ali mi ne nameravamo da se tu zaustavimo! 2017. nastavljamo da ostvarujemo uspehe organizovanjem 8. nacionalnog takmičenja CLIO Cup : Francuska, Velika Britanija, Španija, Italija, zemlje Beneluksa, Skandinavija, Srednja Evropa i Kina.


Nakon nekoliko hiljada vozila prodatih od 1991, četvrta generacija modela CLIO Cup je poznata po svojim performansama, pouzdanosti i pristupačnosti. CLIO Cup je nasledio sve prednosti CLIO R.S. 200 EDC uz 1,6-litarski turbomotor s direktnim ubrizgavanjem koji razvija 220 KS uz stalni obrtni moment od 270 Nm, sekvencijalni menjač i kontrole na upravljaču. Dovoljno za dodatnu stimulaciju performansi!  

Renault CLIO R3T Trophy

Renault CLIO R3T Trophy

Timovi u 2017. imaju priliku da učestvuju u nacionalnom prvenstvu u 4 zone: Francuska, ALPE, Italija i Iberija. Uz tehničku podršku koja je dostupna svim takmičarima i jednakost sportske trke, CLIO R3T Trophy omogućava vozačima solidno iskustvo.

 
CLIO R3T otkriva sve svoje mehaničke prednosti i ekskluzivnu prednju i zadnju osovinu. Novi prilagodljivi amortizeri i mnoga prilagođavanja vozačima omogućavaju da pronađu ravnotežu koja će im omogućiti da budu konkurentni na svim terenima. Opremljen sekvencijalnim menjačem sa 6 brzina, turbomotorom s direktnim ubrizgavanjem automobila CLIO R.S, a uskoro i kontrolama na upravljaču, 1.6-litarski 200 EDC prošao je posebnu obradu. Isporučuje performanse bez premaca uz snagu od 242 KS i obrtni moment od 480 Nm.  

Otkrijte više o Renault Sport

Zgodovina znamke Renault

bogata istorija

120 godina sportskih izazova

pogledajte našu kuću slavnih
Renault Megane R.S.

Renault Sport asortiman

Megane R.S.

otkrijte performanse modela Megane R.S.

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više