Renault i automobilski sport - Inovacija je naša strast

Naša misija je suočavanje sa sportskim izazovima i razvijanje automobilskih tehnologija. Renault i automobilizam, više od 120 godina inovacija. Istorija obeležena legendarnim automobilima i vozačima, tehnologijom i istorijskim pobedama. Avantura krunisana nenadmašnim uspehom.

Renault E-TECH

Renault E-TECH

Kao proizvođač motora, uvek nastojimo da idemo do kraja u pogledu veštine, performansi i reputacije povezane s Formulom 1. Naš cilj je da osiguramo da se motor ekipe Alpine F1 i dalje temelji na našoj hibridnoj tehnologiji Renault E-TECH, koju smo razvili svojom stručnošću na području električnih automobila i moto-sporta.

Naša posvećenost konkurentnosti u službi inovacija

Svaku disciplinu vidimo kao izazov za razvoj naše stručnosti.

Renault i moto-sport

Renault i automobilski sport

Tokom više od 120 godina, Renault je bio vodeće ime u automobilskom sportu. 

 

Renault Sport Monitor: tehnološke inovacije

Tehnološka inovacija: od trkačke staze do druma

Konkurentnost: naša inspiracija za vaš užitak u vožnji!

Renault Sport Monitor: tehnološke inovacije

Renault Sport Series

Otkrijte naše aktivnosti automobilskog sporta, od Formule Renault do programa za trkanje, koji su namenjeni korisnicima.

Od trkačke staze do druma

Renault MEGANE R.S. narandžasti, zadnja strana

Renault Sport

Dominirajte na svakom ćošku

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više