Renault TALISMAN – INITIALE PARIS limuzina

INITIALE PARIS

RENAULT TALISMAN
  • Renault TALISMAN – INITIALE PARIS spoljašnjost

Spremite se da vas obori sa nogu

Jednostavnost, udobnost i prefinjenost... U svojoj legendarnoj verziji Initiale Paris, novi Talisman je gospodar umetnosti elegancije.

Renault TALISMAN INITIALE PARIS
Renault TALISMAN INITIALE PARIS
Renault TALISMAN INITIALE PARIS

Ekskluzivni dizajn i oprema

Držači za čaše i poluga menjača – Renault TALISMAN INITIALE PARIS

Prefinjen dizajn

Elegantan profil, glatke linije, LED Matrix Vision svetla i dinamički indikatori, hromirana rešetka sa gravurom Initiale Paris i aluminijumski naplatci od 19”... Dozvolite da vas osvoji čista elegancija novog modela Talisman Initiale Paris. 

Instrument-tabla i prednja sedišta – Renault TALISMAN INITIALE PARIS

Ekskluzivna atmosfera

Novi Talisman Initiale Paris spreman je da vas ugosti u svojoj jedinstvenoj unutrašnjosti sa šavovima od teksturiranog drveta, vrhunskim materijalima, upravljačem sa grejanjem u perforiranoj koži sa znakom Initiale Paris, prošivenim presvlakama od nappa kože sa gornjim Cognac šavom i hromiranim detaljima. 

Kožna sedišta – Renault TALISMAN INITIALE PARIS

Izuzetna udobnost

4CONTROL šasija sa promenljivim amortizovanjem omogućava vam da putujete uz optimalnu udobnost. Opustite se u masažnim sedištima sa grejanjem i ventilacijom dok vas vrhunski Bose® audio sistem i laminirana bočna stakla izoluju od spoljne buke, čineći doživljaj zvuka još sveobuhvatnijim.

Otkrijte više o vozilu Talisman

Otkrijte i ostale Renault modele

CAPTUR
CAPTUR
Od 17.890 €
MEGANE
MEGANE
Od 16.790 €
KOLEOS
KOLEOS
Od 32.700 €

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više