Renault TRAFIC SpaceClass

RENAULT TRAFIC SPACECLASS

ponude

Odvezite svoj Trafic Spaceclass uz posebnu ponudu

  • Sivi Renault Trafic Spaceeclass u gradu

Odvezite svoj Trafic SpaceClass uz Renault specijalnu ponudu:

Već za 34390€ sa PDV-om sa
  • 3 godine održavanja ili 90000 km

Uz posebnu pogodnost preko Renault finansiranja:

  • 800€ dodatnog bonusa sa PDV-om
želim ponudu
  •  Novi Renault TRAFIC SpaceClass – sprednja stran

Ponovo otkrijte način na koji putujete

Od njegovih 6 modularnih zadnjih sedišta sa naspramnom konfiguracijom, do utičnica od 220 V i induvidualnih svetala za čitanje, Trafic SpaceClass otkriva novi način prevoza putnika.


Za upravljačem, iskoristite njegov pametan kokpit, koji je sada još elegantniji zahvaljujući novom hromiranom dugmetu ručice menjača i potpuno novoj instrument tabli u Meteor Grey boji. Nikada više ne pravite kompromise u pogledu udobnosti!

  • Novi Renault TRAFIC SpaceClass – notranjost

Prefinjen i modularan doživljaj u vozilu

Novi Trafic SpaceClass redizajnirao je doživljaj u vozilu nenadmašnim modularnim rasporedom. Preklopiva, klizna i uklonjiva sedišta pružaju vam potpunu kontrolu nad rasporedom unutrašnjeg prostora. Ugodno prevozite do 6 putnika uz konfiguraciju licem u lice ili se uputite na svoju sledeću avanturu u verziji Escapade, u kojoj se zadnja klupa pretvara u ležaj.

Ponudite svojim putnicima jedinstven doživljaj gde god vas vaša putovanja odvedu. Osim prostrane unutrašnjosti, nudi i 6 LED svetala za čitanje, kao i 2 USB priključka na sklopivom središnjem stolu: novi Trafic SpaceClass vrhunski je mobilni dnevni boravak.

Izdvojite se iz gomile zahvaljujući njegovom kožnom upravljaču i ekskluzivnoj instrument tabli u boji Meteor Grey i uživajte u beskonačnoj eleganciji!

Napomena: Slika je simbolična i služi isključivo u informativne svrhe. Opcija stola nije trenutno moguća.

  • Novi Renault TRAFIC SpaceClass – sprednja stran (3/4)

Unapredite način na koji putujete

Putujte bez ograničenja zahvaljujući velikoj paleti motora dostupnih za novi Trafic SpaceClass. Odaberite jedan od motora opremljenih tehnologijom Stop & Start, s ručnim ili EDC automatskim menjačem. Ovaj 6-stepeni menjač sa dvostrukim kvačilom omoguća vam brzu i neometanu promenu brzina za ugodniju vožnju. 

U novom vozilu Trafic SpaceClass uživat ćete u prednostima najnovije generacije sistema za pomoć u vožnji. Pobrinite se za svoju sigurnost koristeći sistem aktivnog kočenja u slučaju nužde (AEBS) i upozorenje na nenamerno napuštanje trake. Upozorenje na mrtvi ugao čini putovanje sigurnijim, a adaptivni tempomat omogućava vam postavljanje putne brzine. 

Otkrijte više o vozilu TRAFIC Passenger

Otkrijte i ostale Renault modele

CLIO E-TECH HIBRID
CLIO E-TECH HIBRID
Od 21.190 €
CAPTUR
CAPTUR
Od 17.890 €
KADJAR
KADJAR
Od 19.790 €

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više