Renault MEGANE – unutrašnji i spoljašnji dizajn

DINAMIČNI STIL
NOVI RENAULT MEGANE

spoljašnji dizajn

Dinamični, otmeni profil

Sa svojim upečatljivim svetlosnim potpisom, izražajnim linijama i besprekornim završnim detaljima, novi Megane u potpunosti zaokružuje svoj moderan i elegantan stil.

MEGANE – spoljašnjost, zadnja strana
MEGANE – panoramski stakleni krov

prednosti

Elegancija i savremenost

Uz LED Pure Vision svetla, redizajnirani prednji kraj, atmosferu koja se može prilagoditi putem funkcije MULTI-SENSE i još mnogo toga... Karakter novog modela Megane se jasno ističe.

LED PURE Vision svetla – MEGANE

Osvetlite put ispred vas! Full LED Pure Vision svetla poboljšavaju vidljivost kako biste noću mogli bezbedno da vozite.    

MEGANE limuzina, spoljašnjost, prednja strana

Sa redizajniranim branikom, novom hromiranom rešetkom, upečatljivim i legendarnim svetlosnim potpisom Renault u obliku slova C i još mnogo toga... Potpuno novi Megane se ističe na prvi pogled.   

MEGANE – unutrašnja instrument-tabla

Uživajte u još intuitivnijem doživljaju u modernom i ergonomskom prostoru, dizajniranom tako da olakša svakodnevnu vožnju. 

unutrašnji dizajn Visokotehnološka unutrašnjost

Otisnite se na neverovatno putovanje! Kako za vozača, tako i za putnike – novi Megane nudi jedinstven prostor i kokpit koji kombinuje udobnost, otmenost i tehnologiju.

Otkrijte više o vozilu Renault MEGANE

Otkrijte i ostale Renault modele

CLIO E-TECH HIBRID
CLIO E-TECH HIBRID
Od 21.590 €
CAPTUR
CAPTUR
Od 17.990 €
MEGANE CONQUEST
MEGANE CONQUEST
Od 25.690 €

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više