MEGANE compact saloon

NOVI MEGANE

Oseti novi užitak vožnje.
Od 19.890 €

dizajn Kompaktan automobil

Harmonične linije, uglasti elementi i prefinjeni završni detalji... Atraktivan i dinamičan, novi Megane ostavlja upečatljiv utisak, otkrivajući još prefinjeniju siluetu i visokotehnološku unutrašnjost. Spremni ste da privučete pažnju?

 

iskustvo u unutrašnjosti automobila

Inovacije koje unapređuju vaš život

Optimizujte svoj svakodnevni doživljaj vožnje pomoću naše tehnologije: pomoć u vožnji Renault EASY DRIVE, ugrađeni multimedijalni sistem EASY LINK, MULTI-SENSE- personalizovane postavke i još mnogo toga. 

EASY LINK – MEGANE sistem

Dodajte malo uzbuđenja svojim putovanjima uz EASY LINK

Da li ste spremni za iskustvo povezanosti kakvo nikada ranije niste videli? Uz EASY LINK multimedijalni sistem, kompatibilan sa platformama Android Auto™ i Apple CarPlay™, imate jednostavan pristup svim svojim aplikacijama i povezanim uslugama putem centralnog ekrana sa dijagonalom od 9,3” u svom novom modelu Megane.

MULTI-SENSE – MEGANE

Prilagodite svoj doživljaj vožnje uz MULTI-SENSE

Zvuk motora i reaktivnost, upravljanje, izbor ambijentalnog osvetljenja i ekran za vozača koji se može konfigurisati... Uz MULTI-SENSE, izaberite jedan od 4 različita režima (My Sense, Eco, Comfort i Sport) i prilagodite putovanje svom raspoloženju i potrebama.

MEGANE limuzina – spoljni profil

Uživajte u sistemu Renault EASY DRIVE pomoć u vožnji

Putujte bez brige! Pomoćnik za autoput i saobraćaj, Stop & Go adaptivni tempomat, aktivni sistem kočenja u slučaju nužde (AEBS) sa detekcijom biciklista i pešaka... U prvom planu inovacija, naši sistemi pomoći u vožnji poboljšavaju vašu bezbednost i olakšavaju vožnju.  

verzije

Odaberite verziju novog modela Megane koja vam najviše odgovara

equilibre

equilibre

  • Benzin
  • Dizel
Od 19.890 €
techno

techno

  • Benzin
  • Dizel
Od 22.390 €

Otkrijte više o vozilu Megane

Slike na internet stranici www.renault.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.

Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom distributeru.

  

Želite novo Renault vozilo?

Na jedan klik potražite najbližeg ovlašćenog distributera?

ili
miniDealocMap

Otkrijte i ostale Renault modele

CLIO E-TECH HIBRID
CLIO E-TECH HIBRID
Od 22.790 €
CAPTUR
CAPTUR
Od 20.290 €
MEGANE CONQUEST
MEGANE CONQUEST
Od 29.190 €

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više