Renault KOLEOS INITIALE PARIS 4x4 porodični SUV

INITIALE PARIS
RENAULT KOLEOS

KOLEOS INITIALE PARIS beli, spoljašnjost, 3/4 prednji kraj

Iskoristite naša najbolja rešenja

Poslušajte ga, omirišite ga, dodirnite ga, pogledajte ga... Novi Koleos Initiale Paris kombinuje naša najbolja rešenja kako bi oduševio vaša čula i probudio vašu maštu.

KOLEOS INTIALE PARIS 4x4 SUV
Renault KOLEOS INITIALE PARIS
KOLEOS INITIALE PARIS unutrašnjost – prednja i zadnja sedišta

Ekskluzivna oprema

KOLEOS INITIALE PARIS boja amethyst black, spoljašnjost

Odaberite jedinstven stil

Novi Koleos Initiale Paris usvaja stilske elemente koji definišu Initiale Paris potpis. Upadljivi dizajn nudi više od očekivanog i izražava se smelim stilom.

KOLEOS INITIALE PARIS naplaci

Prepoznatljivi znaci

Novi Koleos Initiale Paris poboljšan je ekskluzivnom Amethyst Black metalik bojom, LED PURE VISION svetlosnim potpisom i naplacima od 19” sa oznakom u obliku dijamanta koji mu daju prepoznatljiv izgled.

Renault KOLEOS INITIALE PARIS unutrašnjost u koži

Prefinjena atmosfera

Titanium Black ili Sand Grey presvlake od nappa kože sa dvostrukim gornjim šavom, specifični ukrasi i oznake na instrument tabli, upravljaču, panelima vrata, pragovima vrata i patosnicama... Dozvolite da vas zavede njegova atmosfera.

Otkrijte više o vozilu Koleos

Otkrijte i ostale Renault modele

KADJAR
KADJAR
Od 23.390 €
MEGANE
MEGANE
Od 19.890 €
CAPTUR
CAPTUR
Od 20.290 €

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više