Renault Megane Conquest SUV - motori i pogonski sklopovi

MOTORI
MEGANE CONQUEST

Otkrijte motore dostupne za svaku verziju

ZEN
ZEN
INTENS
INTENS
R.S. LINE
R.S. LINE

Eurosuper + električna energija (hibrid) (1)

E-Tech 145 hibrid
Od 35.290 €
TCe 140 EDC
Od 27.590 €
Od 29.590 €
Od 32.290 €
TCe 160 EDC
Od 32.690 €

Detaljne specifikacije

Da li želite efikasniju potrošnju goriva?

Uz pravi izbor do veće uštede!

Simulator potrošnje goriva

Da li ste već isprobali Renault simulator potrošnje goriva?

U zavisnosti od izabrane verzije Renault vozila, vašim navikama u vožnji i obrascima vožnje, možete dobiti procenu dnevne potrošnje goriva.

započnite simulaciju potrošnje

Hibridan na svakom nivou

Megane Conquest je dostupan u višestruko hibridnoj ponudi bez presedana: Hibridni pogon od 145 KS E-Tech i pogonski sistem od 145 KS TCe sa 12-voltnim mild hibridnim sistemom.

RenaultMegane Conquest E-TECH hibridno vozilo

Hibridno vozilo od 145 KS E-TECH

Potpuno hibridna svestranost

Inspirisana moto sportom, inovativna E-Tech hibridna tehnologija je savršen spoj performansi i efikasnosti. U gradu, uvek se krećite na električni pogon i pređite 80% svog putovanja takođe na električni pogon. Smanjite potrošnju goriva do 40%* u poređenju sa ekvivalentnim benzinskim motorom!

 

Baterija se puni automatski, dok vozite zahvaljujući sistemu regenerativnog kočenja. Uživajte u prijatnoj vožnji, bez obzira na okolnosti, sa reaktivnim, oštrim ubrzanjem. Megane Conquest E-Tech hibridno vozilo se prilagođava da bi zadovoljilo sve vaše potrebe vožnje uz optimalnu svestranost.

otkrijte verziju

* u WLTP urbanom ciklusu (podleže konačnom odobrenju).

Renault Megane Conquest - mikro-hibridni pogonski sklop

TCe 140 EDC

Hibrid prvog nivoa

Sa svojim motorom od 140 konjskih snaga i automatskim menjačem, Megane Conquest vam istovremeno nudi efikasnost, glatku vožnju i zadovoljstvo vožnje. 

 

Potpuno drugačije od svega što ste do sad videli! Benzinske verzije takođe nude veću efikasnost postrošnje goriva sa 12-voltnim mild hibridnim sistemom. Ova tehnologija vam omogućava da povratite energiju dok vozilo usporava, a istovremeno pomaže u napajanju motora tokom paljenja i ubrzanja. Smanjite potrošnju goriva i emisije CO2, istovremeno uživajući u mirnom pokretanju vozila i većoj udobnosti vožnje! 

Otkrijte više o vozilu Megane Conquest

Otkrijte i ostale Renault modele

CLIO E-TECH HIBRID
CLIO E-TECH HIBRID
Od 21.490 €
CAPTUR
CAPTUR
Od 19.490 €
KOLEOS
KOLEOS
Od 33.890 €

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više