CLIO mali automobil, narandžasti, spoljašnjost

MULTIMEDIJA
RENAULT CLIO

Renault CONNECT

Renault Clio: povezani mali automobil vama na usluzi

CLIO unutrašnjost, tablet sa ekranom osetljivim na dodir

EASY LINK povezani tablet sa ekranom osetljivim na dodir i dijagonalom od 9,3”

Pravi povezani računar u vozilu, EASY LINK tablet vam omogućava da sa lakoćom kontrolišete sve funkcije vozila. Pokrenite trasu navigacije sa saobraćajem u realnom vremenu, bezbedno obavite pozive uz Bluetooth, podesite svoje omiljene radio-stanice i koristite aplikacije sa pametnog telefona (Waze, Google Maps ili Spotify...) direktno na ekranu svog vozila uz Android Auto™ i Apple CarPlay™ kompatibilnost. I naravno, držite pogled na putu uz glasovne kontrole.

 

*Dostupno u zavisnosti od verzije.

CLIO unutrašnjost

Inteligentna navigacija

Uz integrisanu Google pretragu u vozilu, uživajte u maksimalno relevantnoj pretrazi odredišta. Kada putujete, TomTom informacije o saobraćaju u realnom vremenu, koje se osvežavaju na svaka 2 minuta, omogućavaju vam da tačno izračunate vreme dolaska i da izaberete najprikladniju trasu.

 

Na kraju, pronađite najbliže servise prema vašoj lokaciji i uporedite cene goriva da biste pronašli ono koje vam najviše odgovara.

 

*Dostupno u zavisnosti od verzije.

CLIO narandžasti, spoljni profil

Automatska ažuriranja

Automatski dobijajte najnovija ažuriranja! Nove verzije mapa automatski se preuzimaju i instaliraju u vašem vozilu uz Auto-Update tehnologiju.

 

*Dostupno u zavisnosti od verzije.

Otkrijte više o vozilu Clio

Otkrijte i ostale Renault modele

KADJAR
KADJAR
Od 23.390 €
CAPTUR
CAPTUR
Od 20.090 €
CLIO E-TECH HIBRID
CLIO E-TECH HIBRID
Od 22.490 €

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više