Renault CAPTUR kompaktni urbani SUV

MOTORI
RENAULT CAPTUR

Otkrijte motore dostupne za svaku verziju

evolution
evolution
techno
techno

Eurosuper (mild hibrid) (3)

TCe 90
Od 20.290 €
Od 21.690 €
TCe 140
Od 23.290 €
TCe 140 EDC
Od 24.990 €

Detaljne tehničke karakteristike

Da li želite efikasniju potrošnju goriva?

Uz pravi izbor do veće uštede!

Simulator potrošnje goriva

Da li ste već isprobali Renault simulator potrošnje goriva?

U zavisnosti od izabrane verzije Renault vozila, vašim navikama u vožnji i obrascima vožnje, možete dobiti procenu dnevne potrošnje goriva.

Više detalja o motorima

Uz potpuno novi Captur, uživajte u novoj generaciji efikasnih benzinskih motora visokih performansi uz niske troškove održavanja.

Benzin

TCe 90: svestran

Captur  je svestran terenac sa novom generacijom 3-cilindarski turbo motora sa 90 KS, koji u kombinaciji sa ručnim menjačem osigurava optimalan užitak u vožnji. Ima i nižu potrošnju goriva

Benzin

TCe 140/TCe 140 EDC: ekonomična potrošnja goriva i dinamičnost

Ovaj četvorocilindarski motor sa direktnim ubrizgavanjem i turbopunjačem dostupan je sa 6-stepenim ručnim i 7-stepenim automatskim menjačem sa dvostrukim kvačilom i ručicama menjača na volanu. Pruža najviši nivo svestranosti i dinamično iskustvo vožnje, a istovremeno održava nisku potrošnju goriva.

Otkrijte više o Captur modelu

Otkrijte i ostale Renault modele

MEGANE
MEGANE
Od 19.890 €
CLIO
CLIO
Od 15.490 €
KADJAR
KADJAR
Od 23.390 €

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više