KONCEPTNO VOZILO RENAULT ZOE E-SPORT

Naše najnovije konceptno vozilo definiše njegov izražajni dizajn, Renault ZOE sa sportskim karakterom podignutim na ekstremni nivo.

koncept Renault ZOE e-Sport

SPORTSKI DIZAJN

Koncept Renault ZOE e-Sport je kombinacija standardnog modela Renault ZOE i jednoseda Formula E Renault e.dams.
Verzija Renault Zoe viskokih performansi
Satensko-plava karoserija, inspirisana po uzoru na jednosed Renault e.dams, akcenti u žutoj boji, svetlosni potpis u obliku slova C i Renault potpis sa vertikalnim, pozadinskim osvetljenjem...itd. Renault Zoe materializira i unapređuje identitet naše marke. Jednostavno ga morate voleti!

koncept Renault ZOE e-Sport

IZUZETAN SPORTSKI KARAKTER!

Renault ZOE e-Sport koncept materializira našu strast za moto-sportom i izuzetnu stručnost naših Renault Sport inženjera – dvostrukih svetskih šampiona Formule E.
Renault ZOE e-Sport koncept – šasija
Renault Sport stručnost
Dizajn i kalibracija Renault ZOE e-Sport konceptne šasije u velikoj meri su zasnovani na stručnosti naših Renault Sport Cars timova, stručnjaka za neke od najradikalnijih sportskih vozila Renault Grupe. Potraga za najvišim nivoom dinamičkih performansi bila je ideja-vodilja njihovih tehničkih odluka. Cevasta šasija koju je kreirao TORK Engineering, „dvostruko trouglasto“ vešanje sa prednje i zadnje strane, točkovi od 20” i OHLINS „četvorostrani“ prilagodljivi amortizeri pružaju Renault ZOE e-Sport konceptu vrhunske performanse na trkačkoj stazi.
Renault ZOE e-Sport koncept – instrument-tabla
Performanse bez premca
Zahvaljujući arhitekturi, snazi motora i upravljanju prenosom snage, Renault ZOE e-Sport koncept ostvaruje najviše performanse. Zahvaljujući odnosu težine i snage (1460 kg sa vozačem/460 KS) i obrtnom momentu od 640 Nm (320 Nm po motoru) koja je dostupna gotovo u trenutku, ovaj model dostiže 100 km/h za 3,2 sekunde i svoju maksimalnu brzinu od 210 km/h za manje od 10 sekundi.

otkrijte

DA LI ŽELITE DA OVAJ KONCEPT PRETVORITE U STVARNOST?

Renault asortiman konceptualnih automobila
Naš asortiman konceptnih vozila
Renault Sport
Naša Renault Sport stručnost