KONCEPTNO VOZILO RENAULT SYMBIOZ

Otkrijte novi pogled na budućnost.

koncept Symbioz

OTKRIJTE NOV OBLIK SLOBODE

Konceptno vozilo SYMBIOZ predstavlja realizaciju koncepta mobilnog doma. Kabina sa višestrukom namenom omogućava vam da uživate u novom doživljaju vozila koje je sada u središtu ekosistema oko vas.
Udobnost doma u automobilu
Uz koncept SYMBIOZ, vaš automobil više nije odvojen od vašeg životnog prostora. On je dizajniran kao pravi produžetak vašeg doma. Oblici, boje, materijali, funkcije... Sve je dizajnirano tako da se osećate kao da nikada niste napustili svoju fotelju dok ste u pokretu. A kada ste kod kuće, vaš automobil postaje dodatna prostorija vašeg doma. Njegova gostoljubiva unutrašnjost i digitalne funkcije uvek su vam na raspolaganju.

koncept Symbioz

AUTONOMNA I POVEZANA ELEKTRIČNA BUDUĆNOST

Uz udobnost kojom vas ušuškava, SYMBIOZ preuzima vođstvo i vodi vas kuda treba.
Koncept Renault SYMBIOZ – autonomno vozilo
Autonomna vožnja u mobilnoj fotelji
Zahvaljujući različitim režimima autonomne vožnje, više nema potrebe za ručnom vožnjom uz model SYMBIOZ... Mogućnost je tu – ako ste spremni za nju. U režimu fotelje, prednja sedišta se okreću za 180° i nude vam potpuno nov doživljaj vožnje.
Koncept Renault SYMBIOZ – prednji kraj
Potpuno povezan ekosistem
SYMBIOZ podiže povezanost i automatizaciju u domu na sledeći nivo. Vaš dom automatski puni vaš automobil, a vaš automobil je u stanju da pokrije potrebe vašeg doma za električnom energijom. Uz SYMBIOZ, možete evoluirati u digitalni ekosistem bez ikakvih prostornih ograničenja, sa ciljem da vaš život postane lakši.

otkrijte

DA LI ŽELITE DA OVAJ KONCEPT PRETVORITE U STVARNOST?

OTKRIJTE
Naš asortiman konceptnih vozila