KONCEPTNO VOZILO RENAULT KWID

Rezultat saradnje između naših timova širom sveta, naš Renault KWID konceptno vozilo, predviđeno je i dizajnirano za mlađe kupce na novim tržištima poput Indije i Brazila.

koncept KWID

ROBUSTAN I ZABAVAN DIZAJN

Prijatan, robustan i tehnički opremljen, koncept Renault KWID će razbuditi vašu maštu svaki put.
Dron koji vam pomaže
Introduction
Dizajnirali smo i napravili „letećeg saputnika“, prvi instrument svoje vrste u automobilskoj industriji koji vam omogućava bezbednu i prijatnu vožnju.

koncept KWID

VISOKOTEHNOLOŠKO KONCEPTNO VOZILO

Osim zabavnog i maštovitog stila, koncept Renault KWID ističe se i bogatstvom svoje opreme sa snažnim fokusom na tehnologiju.
Koncept KWID – leva strana
To je urbani krosover koji ostavlja utisak
Uz koncept Renault KWID, naši dizajnerski timovi su u potpunosti iskoristili umetnost kombinovanja kontrasta. Sa svojom zabavnom pojavom i prijatnim prvim utiskom, ovaj model ima kontrastni robusni izgled, pojačan impresivnom prednjom rešetkom i moćnim međuosovinskim rastojanjem. Sa prenosom pogona na 2 točka, koncept Renault KWID odiše duhom vozila za sve terene.
Koncept KWID – unutrašnjost
Jedinstvena unutrašnjost
3 prednja sedišta u konceptu Renault KWID izgledaju kao da vise iznad belog postolja. Ova svetla sedišta, sa elastomernim presvlakama u dve boje, pozivaju vas da zauzmete svoje mesto. Informacijama se pristupa preko integrisanog tableta smeštenog u vozačko sedište u centralnom položaju koji omogućava upravljanje funkcijama vozila i daljinsko upravljanje dronom – vašim „letećim saputnikom“.

otkrijte

DA LI ŽELITE DA OVAJ KONCEPT PRETVORITE U STVARNOST?

Renault asortiman konceptualnih automobila
Naš asortiman konceptnih vozila
Technolab
Easy Life – tehnologije budučnosti