Renault Nissan Srbija

KARIJERA

KARIJERA

Zašto Renault Srbija?

Automobilska industrija se kontinuirano razvija i unapredjuje, a Renault Srbija ide u korak sa razvojem. Pridružite nam se! Postanite deo naše globalne grupe Renault i zajedno sa nama stvarajte budućnost automobilske industrije. 
Tražimo ljude koji su željni izazova i ne boje se da budu samostalni u radu. U zamenu nudimo stimulativno  i fleksibilno radno okruženje koje zaposlenima omogućava postizanje najboljih rezultata.

POUZDAN POSLODAVAC

Našim zaposlenima nudimo siguran posao, redovnu platu i nagrade. Pouzdan smo poslodavac i na to smo veoma ponosni, jer nam to omogućava uspešan rad i razvoj kompanije i u budućnosti. 

NA POSAO SA RENAULT VOZILOM

Možemo da se pohvalimo bogatim izborom Renault vozila kao i time da našim zaposlenima možemo da ponudimo dodatne pogodnosti prilikom kupovine novog Renault vozila.

ZDRAVLJE ZAPOSLENIH JE NA PRVOM MESTU!

Zdravlje zaposlenih je naš ključni prioritet, zato sprovodimo sve mere, koje nam omogućavaju da obezbedimo zdravo, bezbedno in kvalitetno radno okruženje. Naši zaposleni imaju plaćeno bolovanje i preventivne zdravstvene preglede. A obezbeđene su i zdrave grickalice u kancelariji.

KUTAK ZA KAFU I PROSTOR ZA DRUŽENJE

Zaposlenima nudimo mogućnost da u prijatnom okruženju provedu svoju pauzu za odmor ili ručak. Svaki naš zaposleni uz platu dobija i topli obrok za ručak, pa čak iako svaki dan donosi topli obrok od kuće.

PREPORUKA JE VAŽNA!

Renault nije samo kompanija, Renault su svi zaposleni, Renault- to smo mi! Naši zaposleni koji nam preporuče nove saradnike nagrađujemo privlačnim finansijskim podsticajem. Na taj način ne samo da radimo u prijatnom okruženju već i osiguravamo najbolji mogući tim.

OSTANIMO POVEZANI

Prijatna timska atmosfera, otvorenost i prihvatanje različitosti nam donosi dodatno zadovoljstvo. Sve to postižemo organizovanjem različitih aktivnosti, kao što su »teambuilding« događaji, prednovogodišnja zabava, coaching obuke i redovni »HR-connects« susreti.

Ponosni smo na našu ekipu, koja ume na različte načine da se pobrine za onaj deo čoveka koji nije od čelika

I TO NIJE SVE!

Renault karijera

MOBILNOST ZAPOSLENIH

Podstičemo mobilnost zaposlenih (službena putovanja po Srbiji i u inostranstvo, korišćenje službenih vozila).
Renault karijera

FLEKSIBILNOST

U radu smo fleksibilni i našim zaposlenima omogućavamo neometan rad od kuće (službeni računar i udaljeni pristup).
Renault karijera

ZA BOLJE DRUŠTVO I BOLJE SUTRA!

Ponosni smo i na volonterske aktivnosti (davanje krvi, doniranje školskog pribora, učestvovanje u akciji „Deda mraz na jedan dan“).
Renault karijera

PAŽNJA JE VAŽNA!

Sa našim zaposlenima slavimo i njihove lične jubileje, omogućavamo roditeljima da 1. septembra isprate svoje prvake u školu, imamo poklone za novopečene roditelje i još mnogo više.
Renault karijera

SPORTSKI I AKTIVNI ŽIVOT UZ POSAO!

Podržavamo učestvovanja na različitim sportskim događajima zato umesto naših zaposlenih snosimo troškove prijave i poklanjamo im sportsku majicu.
Renault karijera

PORODIČNI DOGAĐAJI

Krajem godine organizujemo dan za porodicu (Family Day) i ugostimo porodice zaposlenih u preduzeću gde deca ukrašavaju kancelarije novogodišnjim ukrasima i bolje upoznaju radno mesto roditelja. Roditelji i zaposleni se druže uz kulinarske specijalitete dok deca očekuju Deda Mraza ili Božić Batu sa poklonima.

MOGUĆNOSTI ZA UČENJE I RAZVOJ

Naši zaposleni su ključ našeg uspeha, kako sada tako i u budućnosti, zato organizujemo različite obuke i unapređujemo karijeru i lični razvoj naših zaposlenih.
Renault karijera

NEPROCENLJIVO ISKUSTVO

Svakako cenimo veštine koje donosite u Renault, zato vas na vašem profesionalnom putu podstičemo da iste i dalje razvijate in nadograđujete - vaš lični i profesionalni razvoj nam je veoma važan.
Renault karijera

LIČNI I PROFESIONALNI RAZVOJ

Kada se pojavi prilika i pravi je trenutak, zaposleni imaju mogućnost napretka u karijeri, promene radnog mesta ili promene odeljenja.
Renault karijera

PODRŽAVAMO INOVATIVNOST

Kroz radne procese podstičemo kreativnost i inovativnost, i podržavamo samostalno učenje i razvoj. Pri tome nudimo veliki izbor mogučnosti, kao što su:
  • Uvođenje na novo radno mesto i upoznavanje različitih odeljenja stvara pozitivno početno iskustvo.
  • Saradnja između različitih odeljenja i mogućnost napretka u karijeri.
  • Obuka za razvoj veština.  

Zaposleni su naše najveće bogatstvo!

Uspeh našeg preduzeća zavisi od gupe nadarenih, energičnih i predanih pojedinaca u našoj organizaciji. U Renault Nissan Adriatic negujemo »Adriatic atmosferu« i podstičemo kulturu uključivanja i prepuštanja vođenja kako bi zajedno mogli da predvidimo i  oblikujemo budućnost automobilske industrije. Spremni smo za nove načine rada i podstičemo rast nove generacije lidera. Volimo da oblikujemo tim i sarađujemo sa ljudima koji su puni entuzijazma, kreativni i imaju pozitivan stav prem učenju.

Alenka VALOH-POGAČNIK, direktor HR odeljenja Renault Nissan Adriatic