Strapline

Istorija i kultura

Renaultova veličanstvena industrijska i ljudska avantura obuhvata istorijske modele, sportska dostignuća, inovacije i harizmatične ljude koji su promenili svet automobila.

Naša istorija

Istorija marke Renault

Otkrijte istoriju naše Grupe – sve od 1898. do danas .

Saznajte više o Renaultu

Upoznajte nas bolje

Priča o Renault 4

Priča o Renault 4

Kao treći najprodavaniji model u automobilskoj istoriji i najveći francuski uspeh širom sveta sa više od osam milina prodanih primeraka u više od sto država, Renault 4 postao je prava automobilska legenda.
Renault, umetnost i kinematrografija

Renault, umetnost i kinematrografija

1899. Louis Renault se pojavio u filmu za upravljačem svog prvog automobila proizvedenog godinu dana ranije. To je početak istorije ljubavi između Renaulta i bioskopa koja traje više od 100 godina.

Renault je takođe i ...

Saznajte još više o Renaultu

Renault i automobilizam

Renault i automobilizam

Otkrijte našu misiju. Renault i automobilizam, više od 115 godina inovacija.
Renault i okolina

Renault i okolina

Svesni smo da danas postoje veliki izazovi u oblasti zaštite okoline. Zato smo se obavezali da smanjimo uticaj svojih aktivnosti i proizvoda na okolinu u toku celog njihovog životnog veka, od dizajna do recikliranja. S tim ciljem donosimo rešenja i merimo njihovu efikasnost; godinu za godinom, generaciju za generacijom.
Inovacije i tehnologija

Inovacija

Radimo na četiri glavne oblasti inovacija u cilju razvoja mobilnosti budućnosti: električna vozila, povezana vozila, autonomna vozila, usluge mobilnosti.

Uvek smo vam na raspolaganju