KONCEPTNO VOZILO RENAULT EZ-ULTIMO

Sa konceptnim vozilom EZ-ULTIMO Renault predstavlja treći i poslednji konceptni automobil koji oslikava budućnost deljene mobilnosti. Nakon EZ-GO za svakodnevnu urbanu mobilnost i EZ-PRO za dostaveu na krajnje odredište, Renault se dodatno razvija uz EZ-ULTIMO koncept , potpuno novo rešenje za mobilnost koji nudi jedinstven vrhunski doživljaj mobilnosti.

koncept EZ-ULTIMO

POTPUNO NOVA VIZIJA DELJENE MOBILNOSTI

Vrhunski doživljaj dostupno svima u skladu sa filozofijom marke Renault.
Ponovno osmišljavanje robotskog vozila
EZ-ULTIMO koncept (izgovara se "EASY ULTIMO") je autonomno, umreženo i 100% električno robotsko vozilo. Kao vozilo višeg ranga, nudi korisnicima vrhunski doživljaj mobilnosti kao nijedno drugo: odlazak u restoran, prevoz od aerodroma do vašeg hotela, turističkog mesta ili čak na put u ekskluzivnu kupovinu. Za posao ili zadovoljstvo, EZ- ULTIMO koncept je dizajniran za svakoga i simbolizuje ideju o privatnom, intimnom putovanju.

EZ- ULTIMO koncept predstavljen je kao čaura u kojoj do 3 putnika mogu da vide grad na drugačiji način, a da ne budu vidljivi spolja. U vozilu će se osećati kao kod kuće i mogu gledati u nebo kroz panoramski stakleni krov kao što bi gledali kroz prozor svoje kuće.

koncept EZ-ULTIMO

KONCEPTNO VOZILO KOJE PONOVO OTKRIVA ROBOTSKO VOZILO IZ EMOTIVNE PERSPEKTIVE

Za proslavu 120 godina Renault-a, EZ- ULTIMO koncept definitivno oličava njegov DNK i principe "francuskog dizajna" i "jednostavnog života".
EZ-ULTIMO – unutrašnjost
Luksuzni, emotivan dizajn
Moderan i prijatan, prostran, sa sofisticiranom unutrašnjošću pruža novu, vrhunsku viziju deljene mobilnosti. Njegova izdužena silueta, dvobojna karoserija i visina od 1.35 metra obezbeđuju mu potpunu integrisanost u grad.

Moderna, pristupačna unutrašnjost, kreirana kao pravi salon na točkovima, pruža privatnost, udobnost i primamljiv prostor. Njegova luksuzna unutrašnjost ukrašena plemenitim materijalima kao što su drvo, mermer i koža, u prelepom neo-retro stilu, izražava poštovanje prema 120 godina marke Renault.
EZ-ULTIMO – unutrašnjost
Ekskluzivne usluge
Vrhunsko iskustvo koje dobijate sa EZ- ULTIMO konceptom nije ograničeno samo na putovanje kada ste unutar vozila. Počinje sa rezervacijom zahvaljujući ekskluzivnom pristupu i uslugama poslovođe. Pristup vozilu i dobrodošlica rezervisana za putnike takođe čine ovu uslugu jedinstvenom.

Jednom kada uđu u EZ- ULTIMO koncept, putnici imaju na raspolaganju vrhunsku tehnologiju i usluge. Da bi ispunili vreme provedeno u putovanju mogu da uživaju u ekskluzivnom, personalizovanom sadržaju na tabletu. Svako putovanje postaje nova mogućnost za obogaćivanje.

otkrijte

DA LI ŽELITE DA OVAJ KONCEPT PRETVORITE U STVARNOST?

EZ-GO – pogled odozgo

otkrijte

Budućnost deljene mobilnosti
EZ-PRO – desna i leva strana

otkrijte

Budućnost gradske dostave