KONCEPTNO VOZILO RENAULT EZ-GO

Otkrivamo danas našu viziju budućnosti deljene mobilnosti sa koncept vozilom EZ-GO. EZ-GO je autonomno, električno i povezano vozilo, proizašlo iz SYMBIOZ-a, prve inkarnacije naše vizije budućnosti lične mobilnosti.

koncept EZ-GO

ROBOT-VOZILO KOJE PONOVO USPOSTAVLJA ODNOS PROSTORA I VREMENA

U urbanom okruženju, koncept EZ-GO je prva inkarnacija autonomne, povezane i deljene mobilnosti koristeći elektromotor, bez upravljača i vozača
Deo grada u pokretu
EZ-GO Concept je "robot-vozilo", istovremeno vozilo i servis, deo urbanog ekosistema. Ono donosi pozitivan uticaj na grad, inkarnacijom mobilnosti koja više poštuje urbani prostor. Korišćenje ovog autonomnog vozila za javni prevoz dovodi ga u prvi plan novog urbanog načina života. Olakšavajući našu svakodnevicu, EZ-GO Concept nudi pravo povezano i personalizovano iskustvo svojim putnicima.

Zahvaljujući svom frontalnom otvaranju, ograničenju brzine i autonomnoj vožnji, EZ-GO Concept stavlja sigurnost korisnika u središte svojih prioriteta. Svetlosni potpis AD, poruke svetlosnih traka u kombinaciji sa emitovanjem zvukova izvan vozila takođe obezbeđuju sigurnost ljudi u blizini.

koncept EZ-GO

MOBILNOST NA ZAHTEV ZA SVE

Autonoman, električan i povezan, dozvolite da vas vodi svojim brojnim funkcionalnostima.
KONCEPT EZ-GO
Podeljena kabina i bez vozača
EZ-GO koncept koji izražava Renaultovu frazu «Easy Life», olakšava gradska putovanja svih. Inovativnom arhitekturom EZ-GO koncepta i stilom koji podseća na čauru, Renault ponovo otkriva identitet svog robot-vozila. EZ-GO koncept, namenjen svim generacijama, pre svega je rešenje za mobilnosti svima onima koji žele da zadovolje više potreba.

Frontalno otvaranje kod EZ-GO koncepta olakšava pristup ili dozvoljava ulazak, stajanje, za njegovih do 6 putnika. Pristup će biti olakšan i osobama sa smanjenom pokretljivošću ili s kolicima koji će moći da koriste namenski raspored ili pristupnu rampu na stanici za EZ-GO koncept. Za ličnu i profesionalnu upotrebu, EZ-GO koncept se prilagođava vašim potrebama odgovarajući na izazove grada.
KONCEPT EZ-GO
Iskustvo po meri i povezivanje
Rezervišite svoje mesto, ako želite, i doživite jedinstveno iskustvo. EZ-GO Concept je koncentrat tehnoloških inovacija u korist svojih putnika. Povezano vozilo, nudi stvarnu interakciju sa svojim funkcionalnostima: više informacija na svom pametnom telefonu, Wi-Fi na instrument tabli…On postaje lični asistent stupajući u kontakt sa pametnim gradom informisanjem o aktivnostima, turističkim informacijama i zabavnom okruženju.

Prilagodite EZ-GO Concept i kreirajte svoj univerzum pomoću različitih ambijenta i uređaja za personalizaciju unutra i spolja.

otkrijte

DA LI ŽELITE DA OVAJ KONCEPT PRETVORITE U STVARNOST?

OTKRIJTE
Naš asortiman konceptnih vozila