KONCEPTNO VOZILO RENAULT DEZIR

Sa toplim, senzualnim i glatkim oblinama, konceptno vozilo Renault DEZIR je materializira naše strasti za automobilima. Iznenadite se i doživite emociju!

koncept Renault DEZIR

STIMULIŠITE SVOJA ČULA

Sportski kupe sa električnim motorom, koncept Renault DEZIR prikazuje svoj topao i živahan dizajn. Pun je pokreta, sa senzualnim oblinama i reflektujućim efektima koji stimulišu vaša čula.
Novi izgled za Renault
Peraja stvaraju prugasti efekat na usisnom otvoru na braniku, dajući prednjem kraju modela Renault DEZIR izgled koji je istovremeno lagan i moćan. Sa svojim kontrastnim položajem na tamnoj pozadini, veći dijamant je znak našeg novog identiteta marke.

koncept Renault DEZIR

SPREMITE SE ZA LET

Unutrašnjost kabine konceptnog modela Renault DEZIR dizajnirana je u strastvenom stilu. Upotreba prostora i materijala oličava lakoću i uživanje.
Koncept DEZIR – unutrašnjost
Vaše srce će poleteti i lebdeti u vazduhu
Konturisane dimenzije, bela koža, pulsirajuća svetla koja su usklađena sa pulsom vašeg srca, senzualna crvena boja... U unutrašnjosti koncepta DEZIR, bićete na sedmom nebu. Klupa za deljenje i plutajuća instrument-tabla pozivaju vas u uglađen i eteričan svet.
Koncept DEZIR – unutrašnjost
To je efikasan interfejs čoveka i mašine
Na strani vozača, instrumenti poseduju svu efikasnost sportskog kupea. Sa svojim električnim motorom, može da dostigne 100 km/h za 5 sekundi, a 50 km/h za svega 2 sekunde. Sa svojim osvetljenim 3D meračem brzine, vaš osećaj vožnje je pojačan, a ekran osetljiv na dodir omogućava vam kontrolu svih tehničkih aspekata.

otkrijte

DA LI ŽELITE DA OVAJ KONCEPT PRETVORITE U STVARNOST?

Konceptualni automobili DEZIR
Naš asortiman konceptnih vozila
Technolab
Easy Life - tehnologije budučnosti