KONCEPTNO VOZILO RENAULT CAPTUR

Otkrijte automobilske standarde budućnosti. Konceptualni automobil Renault CAPTUR poziva vas u svet udobnosti i druželjubivosti, u kojem se zadovoljstvo i osećaji kombinuju kroz inovativne usluge.

koncept Renault CAPTUR

RENAULT INOVACIJE ZA ŽIVOT

Spremite se za performanse. Konceptno vozilo CAPTUR svoju inspiraciju crpi iz sveta sportova na otvorenom.
Robusno vozilo
Sa impozantnim oblinama i dimenzijama, koncept Renault CAPTUR izražava svoj samopouzdan i propulzivan profil, materializovan u obliku koji je istovremeno lagan i moćan. Glatki, fluidni i senzualni obris, bez oštrih uglova ili kosina, isklesan je i istaknut efektima svetlosti, koji su pak naglašeni dvostrukom – mat i satenskom – teksturom karoserije. Ova završna obrada nudi isprepleteni dvostruki sloj koja naglašava robusne obline.

koncept Renault CAPTUR

FUNKCIONALAN I ZABAVAN

Kao kompaktno i fleksibilno krosover vozilo, dizajnirali smo koncept Renault CAPTUR tako da zadovolji zahteve mladih, urbanih parova. Ergonomski dizajn unutrašnjosti daje energiju čulima.
Koncept CAPTUR – unutrašnjost
Headline
Pozivajući vas da skrenete sa utabanih staza, koncept Renault CAPTUR vas zavodi svojom uređenom kabinom, inspirisanom svetom sporta. Pune i fluidne obline obuhvataju elektroluminiscentne kablove i pozivaju da pokažete svoju izazovnost́.

Da bismo poboljšali atletsku privlačnost, opremili smo sve zone komfora elastičnim kablovima od tehnovlakana kako bismo vas pozvali u svet opuštanja, nalik pozivu u mrežu za ljuljanje, i svet sportova na otvorenom, kao što su planinarenje i rekreativna vožnja čamaca.
Koncept CAPTUR – unutrašnjost
Udoban i fleksibilan
Unutrašnjost koncepta Renault CAPTUR u potpunosti redizajnira klasu SUV i krosover vozila. Ponovo smo je protumačili uvodeći lakoću i uživanje, kao i inovativan pristup fleksibilnosti, kako bismo dobili funkcionalno vozilo.

Spremni ste za plažu? Smestite svoje daske za surfovanje pomoću ukrštenih elastičnih kaiševa sa zadnje strane ili povedite sa sobom nekoliko prijatelja.

otkrijte

DA LI ŽELITE DA OVAJ KONCEPT PRETVORITE U STVARNOST?

Asortiman konceptualnih automobila
Naš asortiman konceptnih vozila
Technolab
Easy Life – tehnologije budučnosti