Operativni lizing

Renault Finansiranje u saradnji sa poslovnim partnerom OTP Services nudi različita rešenja za zakup Vašeg željenog vozila za pravna lica

  • Operativni lizing

Zašto operativni lizing?

Finansijski proizvod namenjen za pravna lica. Operativni lizing odnosno zakup vozila je interesantna forma finansiranja za pravna lica, kompanije koje ne žele da im se finansijske obaveze evidentiraju u Kreditnom Birou. Suština ovog finansijskog proizvoda je korišćenje vozila, ne i vlastništvo nad predmetom finansiranja sa ciljem češćeg zanavljanja voznog parka sa novim vozilima.

  • Klijent u startu plaća “depozit” koji mu se nakon isteka ugovora o zakupu vozila vraća.
  • Depozit se plaća po prodajnom kursu NBS na dan uplate i obračunava se na neto vrednost vozila.
  • Mesečna zakupnina predstavlja direktan trošak za preduzeća koja ne primenjuju međunarodne računovodstvene standarde.
  • Različiti periodi zakupa vozila definišu različite ostatke vrednosti nakon isteka ugovora i samim tim umanjuju mesečne anuitete (mesečna rata zakupa).
  • PDV na mesečnu ratu zakupa se tretira kao uslugu i odbitna je stavka za laka komercijalna vozila. 

Otkrijte više o finansijskim rešenjima

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više