Od samog predstavljanja kupci su Talisman najviše kupovali zbog dizajna. Najnovije modifikacije novog Talismana dodatno ističu njegov stil i privlačnost. Novi sistem osvetljenja daje odvažniji izgled. Obnovljena verzija INITIALE PARIS objedinjuje najnapredniju opremu koju Renault može da ponudi. Multimedijalnim sistemom Renault EASY LINK se upravlja putem 9,3-inčnog dodirnog ekrana smeštenog na armaturnoj ploči i dodatnog 10,2-inčnog ekrana na instrument tabli. Nova tehnologija za pomoć u vožnji Renault EASY DRIVE uključuje sistem za pomoć u vožnji autoputem i u saobraćajnim gužvama, prednja svetla LED MATRIX Vision i ekskluzivnu šasiju 4CONTROL sa upravljanjem na sva četiri točka i prilagodljivim ogibljenjem. Nova paleta snažnih i efikasnih motora uključuje i Blue dCi 200 EDC. Novi Renault Talisman na sprsko tržište stiže u junu 2020.

Upečatljiv spoljašnji dizajn - Od samog predstavljanja kupci su Talisman najviše kupovali zbog dizajna. Najnovije modifikacije novog Talismana dodatno ističu njegov stil i privlačnost. Prednji kraj je sada još prefinjeniji zahvaljujući hromiranim poprečnim umetcima i prednjem braniku drugačijeg profila. Sve verzije novog Talismana su opremljene Full LED svetlima. Adaptivna prednja svetla su opremljena tehnologijom LED MATRIX i dinamičkim pokazivačima smera. Elegantan oblik je istaknut svetlosnim potpisom u obliku slova C, prepoznatljivim obeležjem Renaultovih modela.

Čist i prefinjen dizajn zadnjeg kraja novog Talismana je naglašen Full LED svetlima koja su uokvirena hromom i dinamičkim pokazivačima smera. Antena u obliku peraja morskog psa smeštena pozadi poboljšava kvalitet multimedijalnog sistema novog Talismana, a pri tome mu daje sportskiji izgled. Novi Talisman je dostupan u paleti novih, jedinstvenih boja, koje uključuju sivu Baltic, crvenu Vintage i sivu Highland. Najnovije izmene čine i novi naplaci Pierre (17”), Stellar (18”) i Sato (19”).Kako se približava vozilu, vozača pozdravlja sekvencijalno paljenje prednjih svetala i osvetljenja u ručicama vrata, a dok ulazi u automobil pali se i unutrašnja rasveta.