Kako bi odgovorio na sve potrebe svojih kupaca, Renault je predstavio Potpuno novi Kangoo i novi Renault Express koji će biti dostupni u verziji putničkog automobila i kao LKV. Predstavljanje i lansiranje kompletne ponude sva četri vozila se očekuje u proleće 2021. Renault revolucija u segment kombija - Potpuno novi Renault KANGOO podiže letvicu novom opremom i inovativnim sistemom za lakši pristup Easy Side Access. Novi putnički Renault KANGOO ispunjava potrebe dinamičnih porodica i timova elegantnim dizajnom i još većom udobnošću. Novi KANGOO i putnički KANGOO će biti dostupni i u električnoj verziji. Novi Renault EXPRESS ispunjava potrebe kupaca koji traže najbolji odnos cene i performansi, a pri tome se može pohvaliti najvećim prostorom za odlaganje u klasi. Novi putnički Renault EXPRESS zaista je svestrano vozilo sa pet pravih sedišta i izdašnim utovarnim kapacitetom, a biće dostupan za međunarodno tržište. 

Novi Renault Kangoo, inovativni furgon atletskog i dinamičnog izgleda je prvenstveno namenjen flotama, preduzetnicima i trgovcima koji traže profesionalno vozilo izrađeno po meri i opremljeno najnovijom tehnologijom. Inovativnim sistemom za lakši pristup Easy Side Access i prilagodjavanjem teretnog prostora Easy Inside Gallery, novi Kangoo iz temelja menja način utovara i pristup teretu. – Easy Side Access: posebno korisna u gradskim sredinama, ova inovacija olakšava pristup teretnom prostoru i na uskim parking mestima. Uklanjanjem središnjeg nosača na novom Renaultu Kangoo je stvoren najširi bočni otvor na tržištu od 1416 mm (dva puta veći u odnosu na prethodni model). – Easy Inside Gallery: sklopiva pregrada u unutrašnjosti je još jedna inovacija koja omogućava prevoz dugih i velikih predmeta iznad nivoa podnice, čime se oslobađa prostor na tlu.  

Novi Renault Express je praktičan i efikasan Furgon namenjen mladim preduzetnicima i vlasnicima malih flota koji traže pristupačno vozilo prilagođeno njihovim osnovnim potrebama. Renault Express se odlikuje prepoznatljivim Renaultovim dizajnom u kojem se prepliću robusnost i savremenost. Utisak kvaliteta i udobnosti u obnovljenoj unutrašnjosti je dodatno naglašen ojačanim sedištima. Posebna pažnja je stavljena na prostor za odlaganje i ergonomičnosti pa se Renault Express može pohvaliti najvećom zapreminom pretinaca za odlaganje u klasi (48 l) i utovarnim kapacitetom od 3,3 do 3,7 m³. Novi Renault Express je opremljen multimedijalnim sistemom EASY LINK i sistemima za pomoć u vožnji kao što su sistem za pomoć pri vožnji unazad, nadzor mrtvog ugla, prednji i zadnji parkirng senzori i, svakako, širokougaoni retrovizor.  

Novi Kangoo i potpuno novi Renault Express: prednosti marke Renault Pro+ za profesionalce - Zahvaljujući 120 godina stručnosti u području lakih komercijalnih vozila, Renault je iskoristio svo svoje znanje kako bi pod markom Renault Pro+ ponudio laka komercijalna vozila po meri i usluge za profesionalne kupce na 650 lokacija širom sveta. Renault je već 21 godinu (od 1998. godine) evropski predvodnik u klasi kombija i mini kombija. Takođe je pionir i već devetu godinu za redom predvodnik u području električnih lakih komercijalnih vozila: gotovo svako drugo električno lako komercijalno vozilo koje se proda je proizveo Renault. Kangoo Electric je od 2011. godine najprodavanije električno komercijalno vozilo u Evropi sa više od 50.000 prodatih primeraka. Renault planira da elektrifikuje čitavu ponudu kombija i malih kombija do 2022.