Otkrijte marku Renault

Naša strast je ono što nas inspiriše i motiviše u svakodnevnom životu. Naša strast je pomaganje našim korisnicima da žive svoju strast kroz naša vozila i usluge.

strast za životom

Šta nas čini drugačijim?

Koncept Renault TREZOR

Francuski dizajn

Senzualan i topao dizajn, kako iznutra, tako i spolja, i inovativni koncepti koji preispituju status kvo. To je ono što mi zovemo francuskim dizajnom. 

Renault sa kabinom, unutrašnjost

Easy Life

Iskustvo za naše korisnike koje im olakšava život kako bi u njemu još više uživali.

Naša stručnost

  • Renault ZOE

Renault E-TECH

Kao pioniri i lideri na tržištu električne mobilnosti, želimo da učinimo svakodnevnu upotrebu potpuno električnih vozila još lakšom i dostupnijom zahvaljujući našem asortimanu proizvoda, rešenja i namenskih usluga.


 
Bez stresa, bez emisije štetnih gasova tokom upotrebe, uz jednostavnu upotrebu i punjenje, naš asortiman vozila za privatne i poslovne korisnike prilagođava se vašim svakodnevnim potrebama, istovremeno savladavajući ekološke izazove sadašnjosti i budućnosti.

  • Renault TALISMAN INITIALE PARIS

INITIALE PARIS

Počastite se najboljim francuskim dizajnom uz INITIALE PARIS. Sa svojim upečatljivim dizajnom, vrhunskim materijalima, audio sistemom visokog kvaliteta i MULTI-SENSE tehnologijom u zavisnosti od modela, INITIALE PARIS sadrži naša najbolja rešenja kako bi pružio doživljaj koji inspiriše vaša čula svakog dana.

  • Renault profesionalni asortiman

Renault Pro+

Renault Pro+ je asortiman profesionalnih vozila, usluga i mreže posvećene poslovnim korisnicima.

 

Naša ambicija? Da vam olakšamo život prilagođenim rešenjima koja zadovoljavaju zahteve vaše aktivnosti i poboljšavaju vašu poslovnu efikasnost. 

Naše tehnologije

Renault R-LINK

R-LINK

Iz našeg asortimana integrisanih multimedijalnih sistema, R-LINK 2 i R-LINK Evolution vam nudi intuitivni i povezani doživljaj vožnje.

Renault MULTI-SENSE

MULTI-SENSE

Aktivirajte MULTI-SENSE preko integrisanog R-LINK 2 tableta i u potpunosti kontrolišite sve tehnologije vožnje u svom vozilu.

Renault 4CONTROL

4CONTROL

Kontrolišite svoje vozilo u bilo kakvim uslovima zahvaljujući ekskluzivnoj 4CONTROL tehnologiji za jedinstven doživljaj vožnje.

Kvalitet, naša svakodnevna posvećenost

  • Renault kvalitet

Vaš smo saputnik na svakodnevnim putovanjima već više od 120 godina. Poverenje koje nam poklanjate je presudni faktor koji nam omogućava da napredujemo.

 

Zbog toga smo posvećeni cilju da osiguramo da sva naša vozila i usluge zadovoljavaju zahteve za kvalitet i trajnost, od dizajna do naših prodajnih mesta i servisa. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet. 

Želite da otkrijete naš asortiman?

Automobili za ličnu upotrebu

Naš asortiman

otkrijte
Asortiman konceptualnih automobila

Naš asortiman konceptualnih automobila

otkrijte

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više