Potpuno novi TRAFIC – Motori

MOTORI

RENAULT TRAFIC

Nov motor i nov menjač

Više snage, manja potrošnja!

  • Potpuno novi TRAFIC – Novi dizel motor

Novi dizel motor

Novi dizel motor 5. generacije od 2,0 L sadrži najnoviju tehnologiju zahvaljujući kojoj pruža veću snagu (+25 KS) i veći obrtni momenat (+40 Nm), uz smanjenje potrošnje i emisije CO2. 

 

Uživajte u znatno poboljšanom užitku u vožnji i kontroli nad stvarnom potrošnjom.

  • Potpuno novi TRAFIC – Extended Grip

Standardno

Extended Grip

Da li vam se dešava da vozite po teškim putevima? Inovativna tehnologija Extended Grip sada je standardna u čitavom asortimanu modela Trafic. Ovaj sistem protiv proklizavanja nudi optimalno prianjanje.

 

Kako to funkcioniše? Kada se pogonski točkovi okreću u mestu, sistem odmah detektuje da je prianjanje veoma slabo. Za razliku od konvencionalnog sistema protiv proklizavanja, ovaj sistem ne smanjuje snagu motora. Umesto toga, on omogućava točkovima da se okreću da bi se oslobodili snega, blata ili peska i ponovo uspostavili prianjanje kako bi vozilo polako dobilo na brzini.

 

Što se tiče vas, zadržavate kontrolu nad snagom motora pritiskom na
papučicu gasa.

  • Potpuno novi TRAFIC – Pomoć pri pokretanju na uzbrdici

Standardno

Pomoć pri kretanju na uzbrdici

Pokrenite vozilo na uzbrdici sa nagibom većim od 10% sa lakoćom zahvaljujući sistemu pomoći za pokretanje na uzbrdici.

 

Kako to funkcioniše? Trafic se automatski zadržava na mestu 2 sekunde, što vam daje vremena da bezbedno pokrenete vozilo i povećate mu brzinu. 

AdBlue®

AdBlue®

AdBlue® vam omogućava dramatično smanjenje emisije štetnih gasova bez žrtvovanja performansi motora. Rezervoar za aditiv od 20 litara se lako puni zahvaljujući brzom pristupu poklopcu u delu za gorivo sa desne strane vrata vozača. Jednostavno i ekonomično, možete ga dopuniti na svakoj benzinskoj pumpi.

Stop&Start

Stop&Start

Ovaj sistem vam omogućava da smanjite potrošnju goriva i emisije štetnih gasova. Stop & Start tehnologija isključuje motor kada se vozilo zaustavi (gužva u saobraćaju, crveno svetlo itd.) i ponovo ga automatski pokreće kada menjač prebacite u prvu brzinu da biste pokrenuli vozilo.

ECO režim + DRIVING ECO2

ECO režim + DRIVING ECO2

ECO režim može lako da se aktivira preko instrument table, što vam omogućava da optimizujete potrošnju goriva. Koristan i zabavan, sistem DRIVING ECO2**, integrisan u R-LINK Evolution, analizira vaš stil vožnje i savetuje vam kako da ostvarite još veću uštedu goriva. Indikator stila vožnje u realnom vremenu omogućiće vam da postignete svoje ciljeve u eko-vožnji.

Potrošnja goriva je sertifikovana u skladu sa standardnim regulatornim metodom koji je identičan za sve proizvođače vozila i može da se koristi za upoređivanje vozila. Stvarna potrošnja goriva i AdBlue®-a zavisi od uslova korišćenja vozila, opreme, opterećenja i stila vožnje.


*U zavisnosti od verzije.

 

Uporedite tehničke specifikacije različitih verzija Trafic

Odaberite kategoriju za prikaz dimenzija, verzija i dostupnih motora

Furgon

Furgon

Od 25.788 €
Produžena kabina

Produžena kabina

Od 28.788 €
  • TRAFIC FURGON undefined
  • TRAFIC FURGON undefined

Otkrijte više o vozilu Trafic

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više