MOTORI RENAULT KANGOO EXPRESS

Renault KANGOO Express

KANGOO Express, lider u svom segmentu

Kontrolisana potrošnja goriva

  • KANGOO Express

Pogonska rešenja

Zahvaljujući asortimanu tehnologija kao što su Stop & Start, obnavljanje energije pri zaustavljanju, EGR pod niskim pritiskom i upravljanje toplotom, Kangoo Express nudi motore koji su projektovani tako da smanje potrošnju energije i emisiju ekološki štetnih gasova.

 

Sa indikatorom promene brzine i Eco režimom kao standardima, potrošnja se smanjuje i do 10%, u zavisnosti od vašeg stila vožnje i uslova vožnje. Zajedno, ove revolucionarne novine pomažu da se Kangoo Express pozicionira kao lider u svom segmentu. 

Uporedite tehničke specifikacije različitih verzija novog modela Kangoo Express

Kangoo Express

Uporedite tehničke specifikacije različitih verzija vozila Kangoo Express. Odaberite kategoriju za prikaz dimenzija, verzija i dostupnih motora

Maxi Furgon

Maxi Furgon

Od 21.060 €
  • KANGOO EXPRESS undefined
  • KANGOO EXPRESS undefined

Otkrijte više o vozilu Kangoo Express

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više