Zakažite Renault probnu vožnju Renault

Pitate li se koje vozilo je pravi izbor za vas? Zakažite probnu vožnju Renault modela po vašem izboru kako biste pronašli vozilo koje vam odgovara. Pregledajte sva naša vozila koja su dostupna za probnu vožnju i uđite u svet Renault vozila...

Dostupan i kao
ZOE E-TECH ELECTRIC
Od 39.590 €
Dostupan i kao
CLIO
Od 15.490 €
Dostupan i kao
CAPTUR
Od 20.290 €
MEGANE
Od 19.890 €
izaberite
Dostupan i kao
MEGANE CONQUEST
Od 29.190 €
KOLEOS
Od 36.690 €
MASTER FURGON
Od 33.648 €
EXPRESS VAN
Od 22.188 €
Dostupan i kao
ZOE E-TECH ELECTRIC
Od 39.590 €
Dostupan i kao
CLIO E-TECH HIBRID
Od 22.790 €
Dostupan i kao
MEGANE CONQUEST R.S. LINE
Od 34.490 €

Isprobajte Renault automobil u stvarnim uslovima vožnje

Divite se dizajnu vozila, procenite njegovu udobnost, isprobajte opremu, osetite zadovoljstvo vožnje... sve su to oni jedinstveni osećaji koji se ne mogu opisati u brošuri. Odaberite jednostavnost i pronađite odgovore na sva vaša pitanja uz probnu vožnju u stvarnim uslovima vožnje.

Asortiman novih vozila dostupnih za probnu vožnju

Dinamičan, okretan, udoban, sporski, modularan... Tražite savršeni automobil? Ne čekajte više ni trenutak! Zahvaljujući kompaniji Renault, možete uživati u iskustvu i rezervisati jedan od naših modela za besplatnu probnu vožnju novog vozila pre nego što donesete odluku. Šta ima bolje od toga?

Jednostavno rezervišite probnu vožnju

Odaberite model, unesite lične podatke, odaberite datum... Nekoliko koraka je sve što je potrebno da biste poslali zahtev za probnu vožnju putem Interneta i rezervisali sastanak kod Renaultprodavca. Vidimo se uskoro!

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više