Zakažite Renault probnu vožnju Renault

Pitate li se koje vozilo je pravi izbor za vas? Zakažite probnu vožnju Renault modela po vašem izboru kako biste pronašli vozilo koje vam odgovara. Pregledajte sva naša vozila koja su dostupna za probnu vožnju i uđite u svet Renault vozila...

  • Electric
ZOE E-TECH ELECTRIC
Od 34.190 €
  • Hibrid
CLIO
Od 12.390 €
CAPTUR
Od 17.890 €
MEGANE
Od 16.790 €
  • Hibrid
MEGANE CONQUEST
Od 24.990 €
KADJAR
Od 21.490 €
TALISMAN
Od 26.490 €
KOLEOS
Od 32.000 €
TRAFIC PASSENGER
Od 27.840 €
KANGOO EXPRESS
Od 21.060 €
TRAFIC
Od 25.788 €
MASTER FURGON
Od 26.868 €
EXPRESS VAN
Od 17.328 €
  • Electric
ZOE E-TECH ELECTRIC
Od 34.190 €
  • Electric
KANGOO E-TECH ELECTRIC
Od 37.248 €
  • Hibrid
CLIO E-TECH HIBRID
Od 21.390 €
MEGANE R.S.
Od 34.690 €

Isprobajte Renault automobil u stvarnim uslovima vožnje

Divite se dizajnu vozila, procenite njegovu udobnost, isprobajte opremu, osetite zadovoljstvo vožnje... sve su to oni jedinstveni osećaji koji se ne mogu opisati u brošuri. Odaberite jednostavnost i pronađite odgovore na sva vaša pitanja uz probnu vožnju u stvarnim uslovima vožnje.

Asortiman novih vozila dostupnih za probnu vožnju

Dinamičan, okretan, udoban, sporski, modularan... Tražite savršeni automobil? Ne čekajte više ni trenutak! Zahvaljujući kompaniji Renault, možete uživati u iskustvu i rezervisati jedan od naših modela za besplatnu probnu vožnju novog vozila pre nego što donesete odluku. Šta ima bolje od toga?

Jednostavno rezervišite probnu vožnju

Odaberite model, unesite lične podatke, odaberite datum... Nekoliko koraka je sve što je potrebno da biste poslali zahtev za probnu vožnju putem Interneta i rezervisali sastanak kod Renaultprodavca. Vidimo se uskoro!

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više