image

Konceptno vozilo Renault TREZOR

Dobro došli u uzbudljivu budućnost! Električni kupe sa 2 sedišta – konceptni Renault TREZOR – predstavlja početak novog ciklusa koncpetnih vozila koji istražuje stil i tehnologiju budućih modela. Sa svojim toplim stilom i uslugama usmerenim ka zadovoljstvu u vožnji, ovaj električni GT materializira našu viziju buduće mobilnosti i našu strast za automobilima.

Koncept Renault TREZOR – na putu
Koncept Renault TREZOR – bočna strana
Koncept Renault TREZOR – prednji kraj
Koncept Renault TREZOR – krov
Koncept Renault TREZOR – spoljašnji dizajn
Koncept Renault TREZOR – naplaci
Koncept Renault TREZOR – zadnja strana

koncept Renault Trezor

Spoljašnji dizajn, Renault stil

Koncept Renault TREZOR je deo redizajna čitavog asortimana kompanije Renault: jednostavne, senzualne i tople linije, upečatljiv prednji kraj, svetlosni potpis u obliku slova C. 

Youtube je deaktiviran. Prihvatite kolačiće koji omogućavaju pristup video sadržaju.Upravljanje

Renault TREZOR

Dizajn koji se oslanja na odlike sportskih vozila

Na poklopcu motora, koncept Renault TREZOR ima ulaz za vazduh u obliku saća koji podseća na strukturu zadnjeg dela karoserije. Na strani vozača, preklop za gorivo je zamenjen analognim meračem koji pokazuje nivo napunjenosti. Sa zadnje strane, svetlosni potpis sa optičkim vlaknima u sebi sadrži crveno lasersko svetlo.

koncept Renault Trezor

Unutrašnji dizajn: autentičan i moderan

Sa preovlađujućom crvenom bojom, dizajn unutrašnjosti koncepta Renault TREZOR je senzualan i topao. Fokusira se na užitak u vožnji korišćenjem vrhunskih materijala kao što su drvo i koža. Kombinovanjem vrhunske izrade i tehnologije, kokpit nagoveštava još elegantniju, stilizovaniju i povezaniju unutrašnjost naših budućih modela.

Koncept Renault TREZOR – pristup vozilu

Potpuno originalni pristup

Po uzoru na klasične trkačke automobile, koncept Renault TREZOR vas poziva da zakoračite preko njegovog praga i uđete u putnički odeljak. Sportski, senzualni aspekt vrata vozila naglašen je crvenom kožom koja prekriva gornji stub karoserije. Nasloni za glavu se automatski pomeraju unazad kao da vas pozivaju unutra.

Koncept Renault TREZOR – unutrašnjost

Savršen spoj drveta, kože i tehnologije

Iznenađenje! Koncept Renault TREZOR otkriva instrument-tablu u crvenom drvetu koja obuhvata odeljak za prtljag. Po meri izrađeni prtljažnici, koje na mestu drže kožne trake, smešteni su duž dubokih, crvenih, glatkih kožnih sedišta. Elegantna linija instrument-table ističe visokotehnološku unutrašnjost sa velikim ekranom osetljivim na dodir. Četvrtasti upravljač takođe sadrži ekrane osetljive na dodir umesto tradicionalnih komandi.

otkrijte

Da li želite da ovaj koncept pretvorite u stvarnost?

Renault asortiman konceptualnih automobila

Naš asortiman konceptnih vozila

otkrijte
Renault tehnologije

Easy Life – tehnologije budučnosti

otkrijte

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više