image

Konceptno vozilo Renault KWID

Rezultat saradnje između naših timova širom sveta, naš Renault KWID konceptno vozilo, predviđeno je i dizajnirano za mlađe kupce na novim tržištima poput Indije i Brazila.

Koncept KWID – prednji kraj
Koncept KWID – prednji kraj
Koncept KWID – zadnji kraj
Koncept KWID – desni zadnji kraj
Koncept KWID

koncept KWID

Robustan i zabavan dizajn

Prijatan, robustan i tehnički opremljen, koncept Renault KWID će razbuditi vašu maštu svaki put.

Youtube je deaktiviran. Prihvatite kolačiće koji omogućavaju pristup video sadržaju.Upravljanje

Renault KWID

Dron koji vam pomaže

Dizajnirali smo i napravili „letećeg saputnika“, prvi instrument svoje vrste u automobilskoj industriji koji vam omogućava bezbednu i prijatnu vožnju. 

koncept KWID

Visokotehnološko konceptno vozilo

Osim zabavnog i maštovitog stila, koncept Renault KWID ističe se i bogatstvom svoje opreme sa snažnim fokusom na tehnologiju.

Koncept KWID – leva strana

To je urbani krosover koji ostavlja utisak

Uz koncept Renault KWID, naši dizajnerski timovi su u potpunosti iskoristili umetnost kombinovanja kontrasta. Sa svojom zabavnom pojavom i prijatnim prvim utiskom, ovaj model ima kontrastni robusni izgled, pojačan impresivnom prednjom rešetkom i moćnim međuosovinskim rastojanjem. Sa prenosom pogona na 2 točka, koncept Renault KWID odiše duhom vozila za sve terene.

Koncept KWID – unutrašnjost

Jedinstvena unutrašnjost

3 prednja sedišta u konceptu Renault KWID izgledaju kao da vise iznad belog postolja. Ova svetla sedišta, sa elastomernim presvlakama u dve boje, pozivaju vas da zauzmete svoje mesto. Informacijama se pristupa preko integrisanog tableta smeštenog u vozačko sedište u centralnom položaju koji omogućava upravljanje funkcijama vozila i daljinsko upravljanje dronom – vašim „letećim saputnikom“.

otkrijte

Da li želite da ovaj koncept pretvorite u stvarnost?

Renault asortiman konceptualnih automobila

Naš asortiman konceptnih vozila

otkrijte
Technolab

Easy Life – tehnologije budučnosti

otkrijte

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više