Konceptno vozilo Renault KANGOO Z.E.

Urbano i električno konceptno, koncept KANGOO Z.E. utire put novoj KANGOO porodici. Ovaj koncept predstavlja viziju mobilne radionice za održavanje i popravke koja je prilagođena razvojnim promenama u radnim potrebama i mobilnosti.

Koncept KANGOO Z.E.
Koncept KANGOO Z.E.

koncept KANGOO Z.E

Tehnološki dizajn sa estetskom izradom

  • Kangoo Electric

Potpuno novi svetlosni potpis

Iza potpuno providne, zastakljene rešetke, koncept KANGOO Z.E. sadrži potpuno novi svetlosni potpis. Karakteriše ga linija koja povezuje projektora u obliku slova C sa svojim Renault identitetom, koji okružuju centralni logotip između njih. Ovaj svetlosni potpis najavljuje novi vizuelni identitet za Renault električna vozila.

 

Pored toga, karoserija koncepta KANGOO Z.E. je zaokružena sa strane i pozadi osvetljenom prugom koja simbolizuje tehnološki aspekt električnih vozila budućnosti iz Renault asortimana. Ova osvetljena linija se kreće od zadnjeg logotipa, ispod šina na kliznim vratima i čini deo ručica za vrata u ravni karoserije.

  • Kangoo Electric

Kada su svi detalji promišljeni i sa visokotehnološke i sa futurističke tačke gledišta...

Dizajniran kao elektronski objekat, koncept KANGOO Z.E. poseduje savremeni dizajn, sve do najsitnijih detalja. To se vidi u glatkom završnom izgledu različitih elemenata: donja šasija, prozori, projektori, umeci na vratima, rešetka itd.

 

Rešetke na odbojnicima sa prednje i zadnje strane poseduju grafički dizajn koji nalikuje otvorima na elektronskim uređajima.

Da li želite da ovaj koncept pretvorite u stvarnost?

Renault profesionalna vozila

otkrijte

Naš komercijalni asortiman

otkrijte
KANGOO Z.E. spoljašnjost

vozite na električni pogon

Kangoo E-Tech electric

otkrijte

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više