Konceptno vozilo Renault KANGOO Z.E.

Urbano i električno konceptno, koncept KANGOO Z.E. utire put novoj KANGOO porodici. Ovaj koncept predstavlja viziju mobilne radionice za održavanje i popravke koja je prilagođena razvojnim promenama u radnim potrebama i mobilnosti.

Koncept KANGOO Z.E.
Koncept KANGOO Z.E.

koncept KANGOO Z.E

Tehnološki dizajn sa estetskom izradom

Kangoo Electric

Potpuno novi svetlosni potpis

Iza potpuno providne, zastakljene rešetke, koncept KANGOO Z.E. sadrži potpuno novi svetlosni potpis. Karakteriše ga linija koja povezuje projektora u obliku slova C sa svojim Renault identitetom, koji okružuju centralni logotip između njih. Ovaj svetlosni potpis najavljuje novi vizuelni identitet za Renault električna vozila.

 

Pored toga, karoserija koncepta KANGOO Z.E. je zaokružena sa strane i pozadi osvetljenom prugom koja simbolizuje tehnološki aspekt električnih vozila budućnosti iz Renault asortimana. Ova osvetljena linija se kreće od zadnjeg logotipa, ispod šina na kliznim vratima i čini deo ručica za vrata u ravni karoserije.

Kangoo Electric

Kada su svi detalji promišljeni i sa visokotehnološke i sa futurističke tačke gledišta...

Dizajniran kao elektronski objekat, koncept KANGOO Z.E. poseduje savremeni dizajn, sve do najsitnijih detalja. To se vidi u glatkom završnom izgledu različitih elemenata: donja šasija, prozori, projektori, umeci na vratima, rešetka itd.

 

Rešetke na odbojnicima sa prednje i zadnje strane poseduju grafički dizajn koji nalikuje otvorima na elektronskim uređajima.

Da li želite da ovaj koncept pretvorite u stvarnost?

Renault profesionalna vozila

otkrijte

Naš komercijalni asortiman

otkrijte
KANGOO Z.E. spoljašnjost

vozite na električni pogon

Kangoo E-Tech electric

otkrijte

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više