image

Konceptno vozilo INITIALE PARIS

Udobnost, prostor u vozilu, kvalitet materijala... INITIALE PARIS konceptno vozilo najavljuje naš povratak u segment luksuznih automobila.

Koncept INITIALE PARIS – desna strana

koncept Renault INITIALE PARIS

Francuski luksuz

Sa dinamičnošću limuzine, karakterom SUV-a i osvetljenošću putničkog vozila, ovo konceptno vozilo ima sve atribute za isticanje na tržištu visoke klase.

Od Pariza do kraja sveta

Koncept INITIALE PARIS – prednji kraj

Putujte u harmoniji sa svetlom koje se menja. Ponosno prikazujući mapu grada svetlosti, krov INITIALE PARIS konceptnog vozila vas poziva da napravite pauzu i opustite se. Kao omaž francuskoj prestonici, krov od aluminijuma i pleksiglasa prati obrise pariških četvrti, potpuno i providno.

Kvalitet koji budi emocije

Koncept INITIALE PARIS – zadnji kraj

Od prvog pogleda, koncept INITIALE PARIS izaziva istinski emotivni odgovor. Vaša probuđena čula osvaja njegov topao dizajn, fini materijali i kvalitet završne izrade. 

Efikasan motor

Youtube je deaktiviran. Prihvatite kolačiće koji omogućavaju pristup video sadržaju.Upravljanje

Po pitanju motora, koncept INITIALE PARIS se ističe sa 2 velike inovacije:
- dvostruka turbo-tehnologija sa prvim turbo pogonom za niže, a drugim za više stepene prenosa,
- automatski EDC menjač sa novom Shift-by-Wire kontrolom razvijenom sa ciljem da omogući preciznu i glatku promenu stepena prenosa.
Rezultat: poboljšane performanse uz znatno smanjenje potrošnje goriva i emisija.

koncept Renault INITIALE PARIS

Umetnost putovanja

Automobil za život – koncept INITIALE PARIS materializira našu posvećenost inovacijama i unapređuje udobnost i užitak u vožnji.

Konceptno vozilo INITIALE PARIS

Okružujuća akustika

Pošto muzika i fantastičan zvuk naglašavaju zadovoljstvo putovanja, posebnu pažnju smo posvetili akustici koncepta Renault INITIALE PARIS. Prilagođeni Bose audio sistem vas vodi kroz muziku. 32 zvučnika, uključujući 8 u naslonima za glavu, uvode vas u svet akustike, van vremena i prostora.

otkrijte

Da li želite da ovaj koncept pretvorite u stvarnost?

Renault asortiman konceptualnih automobila

Naš asortiman konceptnih vozila

otkrijte
Renault Easy Life

Easy Life – tehnologije budučnosti

otkrijte

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više