image

Konceptno vozilo Renault EZ-PRO

Nakon otkrivanja naše vizije budućnosti u vidu deljene mobilnosti sa modelom EZ-GO, sada predstavljamo budućnost gradske dostave sa konceptnim vozilom EZ-PRO. Autonoman, modularan, umrežen i 100 % električan. Ovo konceptno vozilo je deo serije EZ-GO i najavljuje budućnost dostave od vrata do vrata za sve kompanije.

EZ-PRO – leva strana
EZ-PRO – desna strana
EZ-PRO – leva strana
EZ-PRO – prednji i zadnji kraj
EZ-PRO – desna strana
EZ-PRO – unutrašnjost
EZ-PRO – desna strana
EZ-PRO – pogled odozgo
EZ-PRO – desna strana
EZ-PRO – prednji kraj

KONCEPT EZ-PRO

Robotsko vozila za potpuno nov način dostave u gradu

U samom središtu grada koncept EZ-PRO predstavlja novu verziju autonomne, deljene i umrežene mobilnosti spremne za dostavne izazove budućnosti.

Youtube je deaktiviran. Prihvatite kolačiće koji omogućavaju pristup video sadržaju.Upravljanje

EZ-PRO

Najava budućnosti dostavnih rešenja

Dizajniran na istoj platformi kao EZ-GO, koncept EZ-PRO je namenjen za prevoz i isporuku paketa i usluga u gradu, prilagođen ekosistemu dostave od vrata do vrata.  Dok njime upravljaju jedan ili više stručnjaka za dostavu, koncept EZ-PRO je savršen alat za ispunjavanje neposrednih potreba poslovnih ili privatnih korisnika. Na siguran način naručene artikle dostavlja na lokaciju koju je zatražio kupac, na primer u ormariće koji se mogu otključati pomoću mobilne aplikacije.

 

Prirodno integrisan u gradsko okruženje, koncept EZ-PRO pomaže boljoj fluktuaciji saobraćaja i predstavlja novi oblik mobilnosti koji poštuje pravila, tih je i ne zagađuje, a ima pozitivan uticaj na grad.

KONCEPT EZ-PRO

Konceptno vozilo zasnovano na potrebama poslovanja

Otkrijte čitav niz mogućnosti koje nudi ovo konceptno vozilo, posebno dizajnirano za poslovanje.

EZ-ULTIMO – leva strana

Dizajniran da ispuni praktične zahteve

Veran DNK-u Renaultovog koncepta Easy Life, koncept EZ-PRO je autonomna, umrežena, deljena platforma koja se sastoji od dva elementa poznata kao kapsule. Za nadgledanje dostave u upravljačkoj kapsuli se nalazi poslovođa, a sedeća kapsula ili kapsule slede prvu u načinu „voda“ ili nezavisno sve do mesta isporuke. 

 

Kao i u slučaju konceptnog vozila EZ-GO, ovaj model ima velika vrata sa prednje strane i stepenicu na uvlačenje kojom se olakšava ulaz zaposlenima. 

 

Praktična i funkcionalna, platforma je opremljena kliznim vratima koja se otvaraju prema gore dok se rampa istovremeno automatski pozicionira na tlo kako bi olakšala pristup prostoru za utovar.

EZ-PRO – unutrašnjost

Dizajniran prema potrebama poslovođe

Kabina upravljačke kapsule je radni prostor poslovođe. Dizajn je pametna mešavina jednostavnosti, ergonomije i efikasnosti. Raspoloživi prostor je oslobođen svih nepotrebnih elemenata, a zadržano je samo neophodno.

 

Dizajn je kombinacija udobnosti i praktičnosti, a platforma donosi autonomne funkcije koje poslovođi omogućavaju da organizuje dostavu ili obavi neki od drugih zadataka sa dodatnom vrednošću. Prilagodljiva kabina može da se koristi kao mobilna kancelarija u bočnom položaju ili usmerena prema napred radi nadgledanja vožnje, prema potrebi.

otkrijte

Da li želite da ovaj koncept pretvorite u stvarnost?

Konceptualni automobili Renault

otkrijte

Naš asortiman konceptnih vozila

pogledajte asortiman
EZ-GO – pogled odozgo

otkrijte

Budućnost gradske dostave

koncept EZ-GO

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više