image

Konceptno vozilo Renault DEZIR

Sa toplim, senzualnim i glatkim oblinama, konceptno vozilo Renault DEZIR je materializira naše strasti za automobilima. Iznenadite se i doživite emociju!

Koncept DEZIR – prednji kraj
Koncept DEZIR – dizajn
Koncept DEZIR – električni

koncept Renault DEZIR

Stimulišite svoja čula

Sportski kupe sa električnim motorom, koncept Renault DEZIR prikazuje svoj topao i živahan dizajn. Pun je pokreta, sa senzualnim oblinama i reflektujućim efektima koji stimulišu vaša čula.

Youtube je deaktiviran. Prihvatite kolačiće koji omogućavaju pristup video sadržaju.Upravljanje

Renault DEZIR

Novi izgled za Renault

Peraja stvaraju prugasti efekat na usisnom otvoru na braniku, dajući prednjem kraju modela Renault DEZIR izgled koji je istovremeno lagan i moćan. Sa svojim kontrastnim položajem na tamnoj pozadini, veći dijamant je znak našeg novog identiteta marke.

koncept Renault DEZIR

Spremite se za let

Unutrašnjost kabine konceptnog modela Renault DEZIR dizajnirana je u strastvenom stilu. Upotreba prostora i materijala oličava lakoću i uživanje.

Koncept DEZIR – unutrašnjost

Vaše srce će poleteti i lebdeti u vazduhu

Konturisane dimenzije, bela koža, pulsirajuća svetla koja su usklađena sa pulsom vašeg srca, senzualna crvena boja... U unutrašnjosti koncepta DEZIR, bićete na sedmom nebu. Klupa za deljenje i plutajuća instrument-tabla pozivaju vas u uglađen i eteričan svet.

Koncept DEZIR – unutrašnjost

To je efikasan interfejs čoveka i mašine

Na strani vozača, instrumenti poseduju svu efikasnost sportskog kupea. Sa svojim električnim motorom, može da dostigne 100 km/h za 5 sekundi, a 50 km/h za svega 2 sekunde. Sa svojim osvetljenim 3D meračem brzine, vaš osećaj vožnje je pojačan, a ekran osetljiv na dodir omogućava vam kontrolu svih tehničkih aspekata.

otkrijte

Da li želite da ovaj koncept pretvorite u stvarnost?

Konceptualni automobili DEZIR

Naš asortiman konceptnih vozila

otkrijte
Technolab

Easy Life - tehnologije budučnosti

otkrijte

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više