image

Konceptno vozilo Renault DEZIR

Sa toplim, senzualnim i glatkim oblinama, konceptno vozilo Renault DEZIR je materializira naše strasti za automobilima. Iznenadite se i doživite emociju!

Koncept DEZIR – prednji kraj
Koncept DEZIR – dizajn
Koncept DEZIR – električni

koncept Renault DEZIR

Stimulišite svoja čula

Sportski kupe sa električnim motorom, koncept Renault DEZIR prikazuje svoj topao i živahan dizajn. Pun je pokreta, sa senzualnim oblinama i reflektujućim efektima koji stimulišu vaša čula.

Koncept DEZIR
  • Renault DEZIR

Novi izgled za Renault

Peraja stvaraju prugasti efekat na usisnom otvoru na braniku, dajući prednjem kraju modela Renault DEZIR izgled koji je istovremeno lagan i moćan. Sa svojim kontrastnim položajem na tamnoj pozadini, veći dijamant je znak našeg novog identiteta marke.

koncept Renault DEZIR

Spremite se za let

Unutrašnjost kabine konceptnog modela Renault DEZIR dizajnirana je u strastvenom stilu. Upotreba prostora i materijala oličava lakoću i uživanje.

Koncept DEZIR – unutrašnjost

Vaše srce će poleteti i lebdeti u vazduhu

Konturisane dimenzije, bela koža, pulsirajuća svetla koja su usklađena sa pulsom vašeg srca, senzualna crvena boja... U unutrašnjosti koncepta DEZIR, bićete na sedmom nebu. Klupa za deljenje i plutajuća instrument-tabla pozivaju vas u uglađen i eteričan svet.

Koncept DEZIR – unutrašnjost

To je efikasan interfejs čoveka i mašine

Na strani vozača, instrumenti poseduju svu efikasnost sportskog kupea. Sa svojim električnim motorom, može da dostigne 100 km/h za 5 sekundi, a 50 km/h za svega 2 sekunde. Sa svojim osvetljenim 3D meračem brzine, vaš osećaj vožnje je pojačan, a ekran osetljiv na dodir omogućava vam kontrolu svih tehničkih aspekata.

otkrijte

Da li želite da ovaj koncept pretvorite u stvarnost?

Konceptualni automobili DEZIR

Naš asortiman konceptnih vozila

otkrijte
Technolab

Easy Life - tehnologije budučnosti

otkrijte

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više