Sve što treba da znate o kupovini Renault E-TECH električnog automobila

Smanjeni troškovi održavanja, zakup ili kupovina baterije putem različitih ugovora rezervisanih za električne automobile, itd. Dobijte sve potrebne informacije za kupovinu vašeg električnog vozila.

Zašto kupiti Renault električno vozilo?

Renault ZOE

Automobil sa nula emisija

Pridružite se ekološkom pokretu i istovremeno uštedite novac sa Renault električnim vozilom. Pored toga što proizvodi nula emisija, vaše Renault električno vozilo ne ispušta nikakve mirise i ne čuje se. Dođite od tačke A do tačke B bez ikakvih poteškoća sa realnim dometom vožnje do 395 km (WLTP), u zavisnosti od modela.Sa našim asortimanom E-TECH Electric vozila, možete da se pridružite pokretu električne mobilnosti i da otkrijete radost vožnje bez emisije CO2, izduvnih gasova ili čestica.

Kakve prednosti nudi električni automobil kad je u pitanju održavanje?

Održavanje električnog automobila

Smenjeni troškovi održavanja

Ugovori o održavanju su isti za automobile na gorivo i za električne automobile.

Međutim, održavanje električnog automobila je lakše i ekonomičnije od održavanja automobila na gorivo. Na primer, ulje u automobilu na gorivo mora redovno da se menja kako bi se osiguralo pravilno podmazivanje i hlađenje bloka motora.

Zamene ulja su prošlost kod električnih vozila jer električni motor ne zahteva podmazivanje. Vaše kočione pločice, diskovi i bubnjevi takođe imaju znatno duži životni vek.

WLTP Standard

sertifikat dometa vožnje

Serija obaveznih testova

Ovi protokoli za sertifikaciju se izvode u laboratorijskim postavkama na osnovu standardizovanih ciklusa vožnje (trajanje, brzina, oprema, temperatura itd. (za merenje potrošnje i dometa vožnje električnih vozila.

Sva vaša pitanja o električnim motorima

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više