Vožnja Renault E-TECH električnog automobila

Saznajte više o vožnji električnog vozila - savršena kombinacija udobnosti, snage i neometane vožnje u bilo kojoj situaciji!

Da li je teško voziti električni automobil?

Vožnja električnog automobila

Udobnost električnog vozila

Renault električni automobili su opremljeni automatskim menjačem uparenim sa elektromotorom koji može da isporuči optimalan obrtni momenat od trenutka pokretanja vozila. Oslobođeni potrebe da menjaju brzine, vozači mogu da budu usredsređeni na put ispred sebe. Pored toga, vozač i putnici mogu da putuju uz potpunu udobnost sa savršeno tihim elektromotorima koji proizvode nula vibracija za razliku od motora sa unutrašnjim sagorevanjem.

Da li su električni automobili snažni?

Snaga električnog automobila

Performanse bez premca

Naša električna vozila su dizajnirana da pruže optimalne preformanse. Zahvaljujući bržem obrtanju elektromotora i automatskom menjaču koji sam menja brzine vozači mogu u potpunosti da dožive dinamičan zamah i prilikom pokretanja i prilikom ubrzanja.

Gde možete da vozite električni automobil?

Vožnja električnog automobila

Iskoristite tehnologiju da biste optimizovali svoju efikasnost tokom putovanja. Na domet vožnje utiču neravni tereni i različiti stilovi vožnje koje treba da koristite tokom putovanja ali naši automobili su dizajnirani za vožnju u bilo kojim uslovima.

Vožnja električnog automobila u gradu

Otkrijte novi način vožnje u gradskom saobraćaju zahvaljujući agilnosti električnog automobila. Pristupite svim zonama ograničenog saobraćaja u svako doba i parkirajte se besplatno u nekim gradovima. Sa električnom tehnologijom možete nesmetano da lutate gradom bez ispuštanja mirisa ili buke, istovremeno uživajući u moćnom zamahu prilikom pokretanja i ubrzavanja.

Vožnja električnog automobila na autoputu

Isplanirajte svoje putovanje na otvorenom putu. Electric vozila nude različite domete vožnje u zavisnosti od modela i uslova u saobraćaju, zbog čega je važno planirati putovanja i zabeležiti sve opcije za punjenje automobila.

Tehnologija obnavljanja energije pomaže u skladištenju energije u svakom trenutku. Da biste napunili bateriju tokom putovanja, napravite pauzu i uključite vozilo u jednu od stanica za punjenje koje su dostupne na odmorištima na autoputu.

Sva vaša pitanja o električnim motorima

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više