E-TECH: Hibridna tehnologija dizajnirana za svakoga

Bez potrebe da se priključuje na utičnicu, E-TECH hibridna tehnologija kombinuje umeće električne tehnologije sa Renault F1 stručnošću u oblasti upravljanja energijom.

Otkrijte E-TECH hibridnu tehnologiju

Iskusite radost vožnje hibridnog vozila

Renault uživanje u hibridnoj vožnji

Već od svog potpuno električnog pokretanja, hibridno vozilo će vas osvojiti prijatnom vožnjom i efikasnošću. Električna tehnologija u našim E-TECH modelima nudi dinamičniji zamah i potpuno električnu vožnju do 80% vremena. Za optimalnu udobnost, naši hibridni automobili ne zahtevaju utičnice i kablove i imaju automatski menjač za neometanu vožnju.

 

otkrijte doživljaj vožnje hibridnog vozila

Smanjite svoju potrošnju za 40%

e-tech hybrid ušteda troškova

Smanjite svoju potrošnju u gradu za do 40% u poređenju sa vozilom na gorivo. Kroz regenerativno kočenje, naš E-TECH motor je opremljen električnom tehnologijom koja vam omogućava da maksimalno koristite električnu vožnju. Kočenjem i usporavanjem obnavlja se energija tako da možete još duže da uživate u prednostima hibridne vožnje, istovremeno smanjujući potrebu za dopunjavanjem goriva!

otkrijte kako možete da uštedite sa hibridnim vozilom

Uživajte u hibridnoj tehnologiji na našim najpopularnijim modelima

Renault e-tech hibrid

Otkrijte hibridnu tehnologiju bez kompromisa! Naš E-TECH motor je dostupan na našim najpoznatijim modelima tako da možete da iskoristite prednosti optimizovane električne vožnje bez kompromisa po pitanju dizajna ili snage vaših omiljenih modela.

 

 

 

otkrijte sve naše hibridne modele

Video o E-TECH hibridnoj tehnologiji

Youtube je deaktiviran. Prihvatite kolačiće koji omogućavaju pristup video sadržaju.Upravljanje

Hibrid: ravnoteža između električnih motora i unutrašnjeg sagorevanja.

E-TECH je inovativna i ekskluzivna tehnologija od Renault. Zaštićena sa 150 patenata, ona je razvijena u saradnji sa Renault F1 timovima, i oslanja se na našu stručnost u oblasti električnih vozila. E-TECH Hibridni sistem vožnje kombinuje motor sa unutrašnjim sagorevanjem, dva električna motora i bateriju. Opremljena automatskim menjačem, naša hibridna vozila su efikasna i pametna u pogledu upravljanja energijom. Prelazite još veće distance u potpuno električnom režimu!

Vaša pitanja u vezi sa korišćenjem hibrida

Pronađite sve što treba da znate o hibridnoj tehnologiji razvijenoj od strane Renault.

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više