Renault pogonski sklopovi: sveobuhvatan asortiman u kome ima za svakoga po nešto

Otkrijte našu E-TECH tehnologiju koja se nalazi u našim električnim i hibridnim vozilima. Sigurno ćete naći motor koji vam savršeno odgovara!

Svi naši E-TECH pogonski sklopovi

Voziti ekološki nikada nije bilo tako jednostavno zahvaljujuči našoj E-TECH tehnologiji. Otkrijte naša električna i hibridna vozila. 

E-TECH 100% ELEKTRIČNA OPCIJA

Renault električna tehnologija

Naša električna tehnologija ja zasnovana na dokazanoj stručnosti iz sveta F1 kako bi vam ponudila optimalan domet vožnje. Putujte svetom u potpunoj tišini i sa nula emisija dok istovremeno štedite novac!

E-Tech electric tehnologija

E-TECH HIBRID – SVE PREDNOSTI ELEKTRIKE, BEZ KABLA

Hibridna tehnologija

Uživajte u svim prednostima električnog pogona: reaktivnost i dinamičan zamah, ušteda goriva, smanjene emisije CO2, itd. Otkrijte potpuno nov način vožnje sa našom hibridnom tehnologijom kojoj za punjenje nije potreban nikakav priključak. 

E-Tech hibridna tehnologija

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više