CLIO E-TECH Hibrid

CLIO E-TECH HIBRID

CLIO... je sada hibrid!

Sa svojim novim samopunjivim hibridnim pogonskim sklopom, Clio E-Tech hibrid pruža neprevaziđen užitak u vožnji i veću efikasnost potrošnje goriva.

nova verzija u E-Tech izvedbi

OTKRIJTE RENAULT CLIO E-TECH engineered ZA VRHUNSKI SVAKODNEVNI ŽIVOT

Clio E-Tech engineered
 Clio E-Tech engineered
Clio E-Tech engineered

Verzija zadivljujućeg stila

Clio otkriva za vas E-Tech engineered verziju sa zadivljujućim stilom, dostupnim samo sa E-Tech hibridnim pogonskim sklopom od 145 KS.

 

Izdvojte se iz gomile kontrastnim bojama. Njegova schist siva boja u kojoj je predstavljen elegantno se uklapa sa toplim titanijumskim završnim obradama na prednjoj F1 traci, oznakom na naplacima i dekoracijama na karoseriji.

 

Još sportskije linije uz oznaku E-Tech izvedbe i značku u sjajnoj crnoj boji na bočnim stranama.

 

Isti vrhunski stil prisutan je i u vozilu sa njegovom značkom na volanu, šavovima na vrhu sedišta i toplim titanijumskim detaljima na instrument-tabli. Odlučno privlačan svakodnevni život. Samo za vas. 

Njegove prednosti
Vožnja na električni pogon do 80% vremena
Vožnja na električni pogon do 80% vremena
u gradu.
Potrošnja goriva smanjena do 40%
Potrošnja goriva smanjena do 40%
u poređenju s ekvivalentnim motorom s unutrašnjim sagorevanjem (u WLTP gradskom ciklusu).
100 % pokretanje na električni pogon
100 % pokretanje na električni pogon
za tih, udoban doživljaj vožnje.
Pogon sa 143 KS
Pogon sa 143 KS
nudi sve prednosti električnog vozila uz svestranost hibridnog.

oprema

Otkrijte sve prednosti koje pruža Clio E-Tech hibrid

Prostrana unutrašnjost, veliki povezani ekrani, optimalna bezbednost i izuzetno moderni sistemi za pomoć vozaču.

Clio E-Tech hibrid – aktivni sistem kočenja u slučaju opasnosti

 

Clio E-Tech hibrid je vaš anđeo čuvar koji u svakom trenutku pazi na vas. On pazi na saobraćaj i na sve što može neočekivano da se dogodi. Naglo kočenje, iznenadni prelazak pešaka preko ulice... Gradski automobil vas upozorava i može čak i da automatski primeni kočenje u slučaju nužde.

Renault CLIO E-TECH HIBRID – EASY LINK sistem

 

Potpuno novi EASY LINK sistem u vozilu je prilagodljivi multimedijalni sistem koji je intuitivan i jednostavan za korišćenje. Njegov ekran visoke rezolucije je osetljiv na dodir i ima dijagonalu koja se kreće do 9,3”.

Renault CLIO E-TECH HIBRID – Google pretraga po adresi

 

Treba da isplanirate putovanje u Berlin ili da izaberete italijanski restoran? Pronađite željeno odredište koristeći detaljne informacije koje pruža Google o više od 100 miliona tačaka od interesa.

motori

Clio E-Tech hibrid: redizajnirani hibrid

Clio E-Tech hibrid

Do 80% vožnje na električni pogon po gradu

Doživite vožnju na električni pogon kao nikada pre. Clio E-Tech hibrid kombinuje električne motore i motor sa unutrašnjim sagorevanjem sa posebno efikasnim automatskim menjačem sa više režima. Rezultat: pouzdano pokretanje na električni pogon, optimizovana vožnja sa do 80% vožnje po gradu na električni pogon i radost tihog doživljaja vožnje na električni pogon.

Renault CLIO E-TECH HIBRID

Efikasan i u gradu i na autoputu

Izborom hibrida, trošićete do 40% manje goriva u poređenju sa konvencionalnim benzinskim motorima kada vozite na autoputu ili po gradu. Pritom možete putovati bez briga u modelu Clio E-Tech hibrid: dug domet vožnje, nema potrebe za priključcima... uz udobnost i unutrašnji prostor koji očekujete od Clio E-Tech hibrid modela!

Renault CLIO E-TECH HIBRID

Novi osećaji vožnje

Clio E-Tech hibrid nudi bezbedan i uzbudljiv pogon, zahvaljujući svojoj snazi od kombinovanih 142 KS. Trenutna responzivnost njegovih električnih motora, zajedno sa automatskim menjačem sa više režima, nudi vam brzo ubrzavanje i neometano menjanje brzina. Uživajte u različitim MULTI-SENSE režimima i doživite personalizovano iskustvo vožnje.

Otkrijte više o vozilu Renault CLIO

Slike na internet stranici www.renault.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.

Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom distributeru.

   

Želite novo Renault vozilo?

Na jedan klik potražite najbližeg ovlašćenog distributera?

ili
miniDealocMap

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više