CLIO E-TECH Hibrid

CLIO E-TECH HIBRID

CLIO... je sada hibrid!

Sa svojim novim samopunjivim hibridnim pogonskim sklopom, Clio E-Tech hibrid pruža neprevaziđen užitak u vožnji i veću efikasnost potrošnje goriva.

oprema

Otkrijte sve prednosti koje pruža Clio E-Tech hibrid

Prostrana unutrašnjost, veliki povezani ekrani, optimalna bezbednost i izuzetno moderni sistemi za pomoć vozaču.

Clio E-Tech hibrid – aktivni sistem kočenja u slučaju opasnosti

 

Clio E-Tech hibrid je vaš anđeo čuvar koji u svakom trenutku pazi na vas. On pazi na saobraćaj i na sve što može neočekivano da se dogodi. Naglo kočenje, iznenadni prelazak pešaka preko ulice... Gradski automobil vas upozorava i može čak i da automatski primeni kočenje u slučaju nužde.

Renault CLIO E-TECH HIBRID – EASY LINK sistem

 

Potpuno novi EASY LINK sistem u vozilu je prilagodljivi multimedijalni sistem koji je intuitivan i jednostavan za korišćenje. Njegov ekran visoke rezolucije je osetljiv na dodir i ima dijagonalu koja se kreće do 9,3”.

Renault CLIO E-TECH HIBRID – Google pretraga po adresi

 

Treba da isplanirate putovanje u Berlin ili da izaberete italijanski restoran? Pronađite željeno odredište koristeći detaljne informacije koje pruža Google o više od 100 miliona tačaka od interesa.

motori

Clio E-Tech hibrid: redizajnirani hibrid

Clio E-Tech hibrid

Do 80% vožnje na električni pogon po gradu

Doživite vožnju na električni pogon kao nikada pre. Clio E-Tech hibrid kombinuje električne motore i motor sa unutrašnjim sagorevanjem sa posebno efikasnim automatskim menjačem sa više režima. Rezultat: pouzdano pokretanje na električni pogon, optimizovana vožnja sa do 80% vožnje po gradu na električni pogon i radost tihog doživljaja vožnje na električni pogon.

Renault CLIO E-TECH HIBRID

Efikasan i u gradu i na autoputu

Izborom hibrida, trošićete do 40% manje goriva u poređenju sa konvencionalnim benzinskim motorima kada vozite na autoputu ili po gradu. Pritom možete putovati bez briga u modelu Clio E-Tech hibrid: dug domet vožnje, nema potrebe za priključcima... uz udobnost i unutrašnji prostor koji očekujete od Clio E-Tech hibrid modela!

Renault CLIO E-TECH HIBRID

Novi osećaji vožnje

Clio E-Tech hibrid nudi bezbedan i uzbudljiv pogon, zahvaljujući svojoj snazi od kombinovanih 140 KS. Trenutna responzivnost njegovih električnih motora, zajedno sa automatskim menjačem sa više režima, nudi vam brzo ubrzavanje i neometano menjanje brzina. Uživajte u različitim MULTI-SENSE režimima i doživite personalizovano iskustvo vožnje.

Otkrijte više o vozilu Renault CLIO

Slike na internet stranici www.renault.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima privremeni su i podležu promenama. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.

Želite novo Renault vozilo?

Na jedan klik potražite najbližeg ovlašćenog distributera?

ili
miniDealocMap

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više