Vrhunsko iskustvo mobilnosti

Renault EZ-ULTIMO koncept

Sa konceptnim vozilom EZ-ULTIMO Renault predstavlja treći i poslednji konceptni automobil koji oslikava budućnost deljene mobilnosti. Nakon EZ-GO za svakodnevnu urbanu mobilnost i EZ-PRO za dostaveu na krajnje odredište, Renault se dodatno razvija uz EZ-ULTIMO koncept , potpuno novo rešenje za mobilnost koji nudi jedinstven vrhunski doživljaj mobilnosti.

Vrhunsko iskustvo mobilnosti


EZ-ULTIMO koncept

Nova, vrhunska vizija deljene mobilnosti

Vrhunski doživljaj dostupno svima u skladu sa filozofijom marke Renault.
Renault EZ-ULTIMO koncept

Ponovno osmišljavanje robotskog vozila

EZ-ULTIMO koncept (izgovara se "EASY ULTIMO") je autonomno, umreženo i 100% električno robotsko vozilo. Kao vozilo višeg ranga, nudi korisnicima vrhunski doživljaj mobilnosti kao nijedno drugo: odlazak u restoran, prevoz od aerodroma do vašeg hotela, turističkog mesta ili čak na put u ekskluzivnu kupovinu. Za posao ili zadovoljstvo, EZ- ULTIMO koncept je dizajniran za svakoga i simbolizuje ideju o privatnom, intimnom putovanju.

EZ- ULTIMO koncept predstavljen je kao čaura u kojoj do 3 putnika mogu da vide grad na drugačiji način, a da ne budu vidljivi spolja. U vozilu će se osećati kao kod kuće i mogu gledati u nebo kroz panoramski stakleni krov kao što bi gledali kroz prozor svoje kuće.

EZ-ULTIMO koncept

Konceptno vozilo koje ponovo otkriva robotsko vozilo iz emotivne perspektive

Za proslavu 120 godina Renault-a, EZ- ULTIMO koncept definitivno oličava njegov DNK i principe "francuskog dizajna" i "jednostavnog života".
Renault EZ-ULTIMO koncept

Luksuzni, emotivan dizajn

Moderan i prijatan, prostran, sa sofisticiranom unutrašnjošću pruža novu, vrhunsku viziju deljene mobilnosti. Njegova izdužena silueta, dvobojna karoserija i visina od 1.35 metra obezbeđuju mu potpunu integrisanost u grad. 

Moderna, pristupačna unutrašnjost, kreirana kao pravi salon na točkovima, pruža privatnost, udobnost i primamljiv prostor. Njegova luksuzna unutrašnjost ukrašena plemenitim materijalima kao što su drvo, mermer i koža, u prelepom neo-retro stilu, izražava poštovanje prema 120 godina marke Renault.
Renault EZ-ULTIMO koncept

Ekskluzivne usluge

Vrhunsko iskustvo koje dobijate sa EZ- ULTIMO konceptom nije ograničeno samo na putovanje kada ste unutar vozila. Počinje sa rezervacijom zahvaljujući ekskluzivnom pristupu i uslugama poslovođe. Pristup vozilu i dobrodošlica rezervisana za putnike takođe čine ovu uslugu jedinstvenom. 

Jednom kada uđu u EZ- ULTIMO koncept, putnici imaju na raspolaganju vrhunsku tehnologiju i usluge. Da bi ispunili vreme provedeno u putovanju mogu da uživaju u ekskluzivnom, personalizovanom sadržaju na tabletu. Svako putovanje postaje nova mogućnost za obogaćivanje.

Da li želite da pređete od koncepta do stvarnosti?

Mi imamo vozilo koje vam je potrebno

Da li želite da pređete od koncepta do stvarnosti?

Otkrijte našu gamu
Renault EZ-GO koncept

Istražite

Budućnost urbane mobilnosti
Renault EZ-PRO koncept

Istražite

Budućnost gradske dostave

Da li želite da saznate više o konceptnom vozilu Renault EZ-ULTIMO?

Prijavite se za e-novosti