Budućnost gradske dostave

Renault koncept EZ-PRO

Nakon otkrivanja naše vizije budućnosti u vidu deljene mobilnosti sa modelom EZ-GO, sada predstavljamo budućnost gradske dostave sa konceptnim vozilom EZ-PRO. Autonoman, modularan, umrežen i 100 % električan. Ovo konceptno vozilo je deo serije EZ-GO i najavljuje budućnost dostave od vrata do vrata za sve kompanije.

Budućnost gradske dostave


Koncept EZ-PRO

Robotsko vozila za potpuno nov način dostave u gradu

U samom središtu grada koncept EZ-PRO predstavlja novu verziju autonomne, deljene i umrežene mobilnosti spremne za dostavne izazove budućnosti.
Renault EZ-PRO koncept

Najava budućnosti dostavnih rešenja

Dizajniran na istoj platformi kao EZ-GO, koncept EZ-PRO je namenjen za prevoz i isporuku paketa i usluga u gradu, prilagođen ekosistemu dostave od vrata do vrata. 

Dok njime upravljaju jedan ili više stručnjaka za dostavu, koncept EZ-PRO je savršen alat za ispunjavanje neposrednih potreba poslovnih ili privatnih korisnika. Na siguran način naručene artikle dostavlja na lokaciju koju je zatražio kupac, na primer u ormariće koji se mogu otključati pomoću mobilne aplikacije. 

Prirodno integrisan u gradsko okruženje, koncept EZ-PRO pomaže boljoj fluktuaciji saobraćaja i predstavlja novi oblik mobilnosti koji poštuje pravila, tih je i ne zagađuje, a ima pozitivan uticaj na grad.

Koncept EZ-PRO

Konceptno vozilo zasnovano na potrebama poslovanja

Otkrijte čitav niz mogućnosti koje nudi ovo konceptno vozilo, posebno dizajnirano za poslovanje.
Renault EZ-PRO koncept

Dizajniran da ispuni praktične zahteve

Veran DNK-u Renaultovog koncepta Easy Life, koncept EZ-PRO je autonomna, umrežena, deljena platforma koja se sastoji od dva elementa poznata kao kapsule. Za nadgledanje dostave u upravljačkoj kapsuli se nalazi poslovođa, a sedeća kapsula ili kapsule slede prvu u načinu „voda“ ili nezavisno sve do mesta isporuke. 

Kao i u slučaju konceptnog vozila EZ-GO, ovaj model ima velika vrata sa prednje strane i stepenicu na uvlačenje kojom se olakšava ulaz zaposlenima. 

Praktična i funkcionalna, platforma je opremljena kliznim vratima koja se otvaraju prema gore dok se rampa istovremeno automatski pozicionira na tlo kako bi olakšala pristup prostoru za utovar.
Renault EZ-PRO koncept

Dizajniran prema potrebama poslovođe

Kabina upravljačke kapsule je radni prostor poslovođe. Dizajn je pametna mešavina jednostavnosti, ergonomije i efikasnosti. Raspoloživi prostor je oslobođen svih nepotrebnih elemenata, a zadržano je samo neophodno. 

Dizajn je kombinacija udobnosti i praktičnosti, a platforma donosi autonomne funkcije koje poslovođi omogućavaju da organizuje dostavu ili obavi neki od drugih zadataka sa dodatnom vrednošću. Prilagodljiva kabina može da se koristi kao mobilna kancelarija u bočnom položaju ili usmerena prema napred radi nadgledanja vožnje, prema potrebi.

Da li želite da pređete od koncepta do stvarnosti?

Mi imamo vozilo koje vam je potrebno

Da li želite da pređete od koncepta do stvarnosti?

Otkrijte našu gamu
Renault Concept Cars

Otkrijte

Naša gama koncept vozila
Renault EZ-GO koncept

Istražite

Budućnost urbane mobilnosti

Da li želite da saznate više o konceptnom vozilu Renault EZ-PRO?

Prijavite se za e-novosti