Renault ZOE električni gradski automobil

DOMET VOŽNJE, BATERIJE I PUNJENJE
ZOE E-TECH ELECTRIC

Izračunajte domet vožnje i trajanje punjenja za svoj Zoe

Prilagodite postavke da biste izračunali domet vožnje potpuno novog modela Zoe E-Tech electric za vaše korišćenje vozila.

Prilagodite postavke i ciljni nivo da biste videli koliko je potrebno vremena za punjenje za svaki tip mesta za punjenje.

Baterija vozila RenaultZOE 50 – Z.E.

Baterija vozila Zoe E-Tech electric

Baterija kapaciteta od 52 kWh u novom vozilu Zoe E-Tech electric omogućava vam vožnju do 395 km (prema WLTP-u*).

 

* Domet vožnje prema WLTP-u (Globalno usaglašeni postupak ispitivanja putničkih i lakih komercijalnih vozila, standardizovan ciklus: 57% gradska vožnja, 25% prigradska vožnja, 18% autoput), za verziju Zoe E-Tech electric Life opremljenu 15-inčnim naplacima. 

Izračunajte domet vožnje i trajanje punjenja za svoj Zoe E-Tech electric

Stvarni domet vožnje zavisi od kombinacije određenih faktora:

Brzina novog vozila ZOE

Brzina

Što brže vozite, potrebno vam je više energije za održavanje brzine.

Stil vožnje novog vozila ZOE

Stil vožnje

Upotrebljavajte E-Tech tehnologiju kao što je smanjenje brzine ili regenerativno kočenje da biste optimizovali domet vožnje.

Topografija novog vozila ZOE

Topografija

Pri vožnji na uzbrdici potrošnja električne energije utiče na domet vožnje. Energiju vraćate kada vozite nizbrdo.

Novi ZOE – vremenski uvjeti

Vremenski uslovi

Baterija električnih vozila omogućava maksimalni domet vožnje od 395 km leti i 250 km zimi.

Napunite svoj Zoe E-Tech electric

Lako napunite bateriju do kraja kod kuće, na poslu ili na javnom mestu za punjenje. Jednostavno je!

Punjenje modela Zoe E-Tech electric kod kuće uz Wallbox

Kod kuće

Brzo napunite svoj Zoe E-Tech electric kod kuće ugradnjom Električnog punjača** od 7,4 kW. Možete ga napuniti od 0 do 100% za 9 sati i 25 minuta koristeći kabl za punjenje Mode 3 koji ste dobili uz vozilo.

Punjenje modela Zoe E-Tech electric na poslu

Na poslu

Sve veći broj kompanija ugrađuje mesta za električno punjenje za svoje zaposlene. Napunite svoj Zoe E-Tech electric kada dođete na posao!

Punjenje potpuno novog modela ZOE na javnim mestima za punjenje

Na javnim mrežama za punjenje

Uz standardni Caméléon™ punjač, napunite akumulator do 100% za 3 sata na mestima za punjenje od 22 kW u šoping-centrima, na parkinzima u centru grada ili duž javnih puteva. Pored toga, na raspolaganju vam je 400 mesta za punjenje u Renault mreži.

Punjenje modela Zoe E-Tech electric na autoputu

Na autoputu

Planirate da otputujete za vikend? Nemojte gubiti vreme! Uz naš novi punjač na jednosmernu struju, maksimalno iskoristite mesta za brzo punjenje. 

 

Vaš Zoe E-Tech electric može da se napuni za domet vožnje do 150 km (u zavisnosti od uslova vožnje) za samo 30 minuta. To je dovoljno vremena za pauzu za kafu!

Jednostavno planiranje i upravljanje procesom punjenja

Sa lakoćom upravljajte punjenjem uz povezane usluge sistema Renault CONNECT i utičnicom Combo CCS u vozilu Zoe E-Tech electric.

Punjenje vozila Renault ZOE

Iskoristite prednosti višestrukih načina punjenja

Zahvaljujući utičnici Combo CCS koja je postavljena iza logotipa na rešetki Zoe E-Tech electric, možete priključiti vozilo na bilo koju stanicu za punjenje u Evropi.

Novo vozilo ZOE Z.E. Trip

Vozite bezbrižno

Pogledajte područje u dometu vožnje, pronađite dostupne stanice za punjenje i upravljajte rutom, izdiktirajte SMS poruku ili pustite svoju omiljenu muziku... Iskoristite brojne prednosti sistema Renault EASY LINK dizajnirane da vas prate na putovanju

Povećajte domet vožnje

Optimizovanje dometa vožnje vašeg Zoe E-Tech electric, opremljenog tehnologijama koje se jednostavno koriste, veoma je jednostavno.

Čuvar energije

Funkcija čuvara energije, koja se nalazi desno od 10" informacionog ekrana, pokazuje vam kada trošite, a kada obnavljate energiju. Upravljajte potrošnjom u realnom vremenu da biste produžili domet vožnje.

ECO režim

ECO režim vam pomaže da optimizujete potrošnju energije. On menja funkcije koje koriste mnogo energije (grejanje, klimatizacija, servo upravljanje itd.) i izvesne radnje pri vožnji.

Prethodna klimatizacija temperature u kabini

Produžite domet vožnje uz prethodnu klimatizaciju. Dok je vozilo uključeno u struju, možete upotrebiti EASY LINK da podesite željenu temperaturu u trenutku polaska. Možete odmah pokrenuti prethodnu klimatizaciju na 21 °C ciljane temperature pomoću pametnog telefona.

Lako pronađite mesta za punjenje

Otkrijte više o vozilu Zoe E-Tech electric

Otkrijte i ostale Renault modele

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više