Renault ZOE

ZOE E-TECH ELECTRIC

Domet vožnje do 395 km prema WLTP-U*.

odvažan dizajn Gradski automobil koji daje energiju vašem svakodnevnom životu

Otkrijte šta čini Zoe E-Tech 100% electric tako uspešnim, sa smelim izgledom, glatkim linijama i LED svetlosnim potpis u obliku slova "C". Saznajte više o njegovom novom identitetu, rešetkama, završnoj obradi svetla za maglu od titanijuma i 17-inčnim tamnim naplatcima sa efektom dijamantskog sjaja. 

Otkrijte 6 razloga za kupovinu električnog Renault vozila

Zoe E-Tech electric

Jednostavan život na elektičan pogon

Renault ZOE plavi, spoljašnjost

Domet vožnje do 395 km (WLTP*)

Sa kapacitetom od 52 kWh, baterija potpuno novog modela Zoe E-Tech electric omogućava vam da pređete i do 395 km (WLTP*).
Punjenje Renault ZOE

Najsvestraniji gradski automobil u pogledu punjenja

Bilo da ste kod kuće, u gradu, supermarketu ili na autoputu, svoj Zoe E-Tech electric možete napuniti bilo gde i bilo kada.

Električni punjač (7,4 kW): domet vožnje veći od 300 km za 8 sati**

Javno mesto za punjenje (11 kW): domet vožnje od 120 km za 2 sata**

Javno mesto za punjenje (22 kW): domet vožnje od 120 km za 1 sat**

Stanica za brzo punjenje jednosmernom strujom (50 kW): domet vožnje do 150 km za 30 minuta**

Renault ZOE – aplikacija MY Renault

svakodnevni život je sada lakši

Olakšajte putovanje uz naše povezane usluge

Uživajte u mnogim povezanim uslugama u modelu Zoe E-Tech electric putem EASY LINK multimedijalnog sistema ili daljinski putem mobilne aplikacije MY Renault. Uz ove usluge možete planirati sesije punjenja i trase ili čak i unapred programirati temperaturu u svom modelu Zoe E-Tech electric.

* Domet vožnje prema WLTP-u (Globalno usaglašeni postupak ispitivanja putničkih i lakih komercijalnih vozila, standardizovan ciklus: 57% gradska vožnja, 25% prigradska vožnja, 18% autoput), za verziju Zoe E-Tech electric evolution je opremljen 16-inčnim naplatcima.

** Navedene vrednosti trajanja i udaljenosti izračunate su na osnovu rezultata novog vozila Zoe E-Tech electric tokom postupka WLTP sertifikacije koja ima za cilj da prikaže uslove stvarne upotrebe vozila. Međutim, ove vrednosti ne uzimaju u obzir vrstu vožnje izabranu nakon punjenja. Vreme punjenja i ostvareni domet vožnje takođe zavise od temperature, istrošenosti baterije, izlazne snage, stila vožnje i nivoa napunjenosti.

Zoe E-Tech electric

Električno uzbuđenje

Naši stručnjaci su svaki detalj osmislili tako da vaš Zoe E-Tech electric bude otelotvorenje Renault inovacija i savremenosti – uvek jednostavan za korišćenje i sa vrhunskim električnim performansama.

R135 motor (100 kW)

Renault ZOE pogled sa zadnje strane

Uz njegov električni motor od 135 KS, spremite se za iskustvo vožnje koje je dinamično i opuštajuće, bez buke i vibracija!

 

B REŽIM VOŽNJE

Renault ZOE unutrašnjost, poluga menjača

Osmišljen tako da olakša gradsku vožnju i usporavanje, B-režim vožnje povećava usporavanje vozila i omogućava vam da manje koristite papučicu kočnice, a više uživate u opuštajućoj vožnji.

POMOĆ PRI VOŽNJI

Renault ZOE – tehnologija

Da biste bili bezbedni u svim okolnostima, Zoe E-Tech electric opremljen je mnogim sistemima pomoći pri vožnji kojima se osigurava vaša bezbednost i pruža pomoć pri manevrisanju. Budite za jedan korak ispred!

verzije

Odaberite verziju modela Zoe E-Tech electric koja vam najviše odgovara

evolution

evolution

  • Electric
Od 39.590 €
iconic

iconic

  • Electric
Od 42.390 €

Otkrijte više o vozilu Zoe E-Tech electric

Slike na internet stranici www.renault.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima su privremeni i podložni promeni. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.

Zbog posledica globalne nestašice poluprovodnika neki elementi opreme prikazani na internet stranici, kao i u brošuri trenutno nisu dostupni. U trenutnim uslovima je teško predvideti dobavljivost konkretnih elemenata opreme, koje zbog globalne nestašice poluprovodnika u konkretnom slučaju možda neće biti moguće nabaviti. Za najnovije informacije obratite se najbližem ovlašćenom distributeru.

   

Želite novo Renault vozilo?

Na jedan klik potražite najbližeg ovlašćenog distributera?

ili
miniDealocMap

Otkrijte i ostale Renault modele

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više