Renault ZOE

ZOE E-TECH ELECTRIC

Domet vožnje do 395 km prema WLTP-U*.

odvažan dizajn Gradski automobil koji daje energiju vašem svakodnevnom životu

Moderan i dinamičan dizajn, smele obline i prava količina žestine... Zoe E-Tech electric ima prepoznatljiv karakter i obogaćuje vaš svakodnevni život. Sa ponosom uživajte u pogonu na struju!

Zoe E-Tech electric

Jednostavan život na elektičan pogon

 • Renault ZOE plavi, spoljašnjost

Domet vožnje do 395 km (WLTP*)

Sa kapacitetom od 52 kWh, baterija potpuno novog modela Zoe E-Tech electric omogućava vam da pređete i do 395 km (WLTP*).
 • Punjenje Renault ZOE

Najsvestraniji gradski automobil u pogledu punjenja

Bilo da ste kod kuće, u gradu, supermarketu ili na autoputu, svoj Zoe E-Tech electric možete napuniti bilo gde i bilo kada.

Električni punjač (7,4 kW): domet vožnje veći od 300 km za 8 sati**

Javno mesto za punjenje (11 kW): domet vožnje od 120 km za 2 sata**

Javno mesto za punjenje (22 kW): domet vožnje od 120 km za 1 sat**

Stanica za brzo punjenje jednosmernom strujom (50 kW): domet vožnje do 150 km za 30 minuta**

izračunajte vreme punjenja
 • Renault ZOE – aplikacija MY Renault

svakodnevni život je sada lakši

Olakšajte putovanje uz naše povezane usluge

Uživajte u mnogim povezanim uslugama u modelu Zoe E-Tech electric putem EASY LINK multimedijalnog sistema ili daljinski putem mobilne aplikacije MY Renault. Uz ove usluge možete planirati sesije punjenja i trase ili čak i unapred programirati temperaturu u svom modelu Zoe E-Tech electric.

otkrijte naše povezane usluge

* Domet vožnje prema WLTP-u (Globalno usaglašeni postupak ispitivanja putničkih i lakih komercijalnih vozila, standardizovan ciklus: 57% gradska vožnja, 25% prigradska vožnja, 18% autoput), za verziju Zoe E-Tech electric Life opremljenu 15-inčnim naplacima.


** Navedene vrednosti trajanja i udaljenosti izračunate su na osnovu rezultata novog vozila Zoe E-Tech electric tokom postupka WLTP sertifikacije koja ima za cilj da prikaže uslove stvarne upotrebe vozila. Međutim, ove vrednosti ne uzimaju u obzir vrstu vožnje izabranu nakon punjenja. Vreme punjenja i ostvareni domet vožnje takođe zavise od temperature, istrošenosti baterije, izlazne snage, stila vožnje i nivoa napunjenosti.

Zoe E-Tech electric

Električno uzbuđenje

Naši stručnjaci su svaki detalj osmislili tako da vaš Zoe E-Tech electric bude otelotvorenje Renault inovacija i savremenosti – uvek jednostavan za korišćenje i sa vrhunskim električnim performansama.

R135 motor (100 kW)

Renault ZOE pogled sa zadnje strane

Uz njegov električni motor od 135 KS, spremite se za iskustvo vožnje koje je dinamično i opuštajuće, bez buke i vibracija!

 

B REŽIM VOŽNJE

Renault ZOE unutrašnjost, poluga menjača

Osmišljen tako da olakša gradsku vožnju i usporavanje, B-režim vožnje povećava usporavanje vozila i omogućava vam da manje koristite papučicu kočnice, a više uživate u opuštajućoj vožnji.

POMOĆ PRI VOŽNJI

Renault ZOE – tehnologija

Da biste bili bezbedni u svim okolnostima, Zoe E-Tech electric opremljen je mnogim sistemima pomoći pri vožnji kojima se osigurava vaša bezbednost i pruža pomoć pri manevrisanju. Budite za jedan korak ispred!

verzije

Odaberite verziju modela Zoe E-Tech electric koja vam najviše odgovara

LIFE

LIFE

Od 34.190 €

 • Brisači sa senzorom za kišu i automatsko paljenje svetla
 • Full LED dnevna svetla u obliku slova C
 • Ručni klima uređaj
 • Renault kartica slobodne ruke
LIMITED

LIMITED

Od 35.990 €

 • Automatska klima
 • Sistem za pomoć pri parkiranju pozadi
 • Multimedijalni sistem EASY LINK sa 7" ekranom na dodir
 • Aluminijumski naplatci 16" Elective
INTENS

INTENS

Od 37.590 €

 • Multimedijalni sistem EASY LINK sa 7" ekranom na dodir i navigacijom
 • Sistem za pomoć pri parkiranju napred i pozadi
 • Kamera za vožnju unazad
 • Dodatno zatamnjena zadnja stakla

Otkrijte više o vozilu Zoe E-Tech electric

Slike na internet stranici www.renault.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima privremeni su i podležu promenama. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.

Posledica globalnog nedostatka poluprovodnika je da neki elementi opreme vozila, prikazani na ovoj stranici i u brošuri, trenutno nisu dostupni na vozilu. To važi, između ostalog, za 25-centimetarski (10") informacijski ekran u boji sa meračima i prikazom navigacije, bežično punjenje za mobilni telefon, funkciju SOS poziv i mogućnost povezivanja navigacije. U trenutnoj situaciji je iz tog razloga, dobavljivost i dostupnost konkretnih elemenata opreme vozila, kao posledicu globalnog nedostatka poluprovodnika teško sa sigurnošću predvideti. Za najnovije informacije molimo da se obratite najbližem ovlaštenom distributeru.

Želite novo Renault vozilo?

Na jedan klik potražite najbližeg ovlašćenog distributera?

ili
miniDealocMap

Otkrijte i ostale Renault modele

CLIO E-TECH HIBRID
CLIO E-TECH HIBRID
Od 21.590 €
KANGOO E-TECH ELECTRIC
KANGOO E-TECH ELECTRIC
Od 37.248 €

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više