RENAULT OTKRIVA

Potpuno novi Renault TRAFIC Passenger

Vaš idealan partner za putovanja

Verzija u crvenoj Carmine boji sa izražajnijim dizajnom

Potpuno novi TRAFIC Passenger može se pohvaliti modernim izgledom sa izražajnijim prednjim delom. Njegovu novu masku karakterišu vertikalne linije koje su u kontrastu sa horizontalnim dizajnom novog dinamičnijeg poklopca motora. Sigurno će privući vašu pažnju. 

Dominirajte na otvorenom putu u bilo kojim uslovima sa kultnim LED prednjim svetlima u obliku slova C, LED svetlima za maglu i brojnim sistemima za pomoć vozaču.

Obožavaćete potpuno novi TRAFIC Passenger u njegovoj ekskluzivnoj lansirnoj metalik crvenoj Carmine boji. Njegovi 17" naplatci obezbediće da se izdvojite iz gomile.

Tehnologija i modularni raspored

Potpuno novi TRAFIC Passenger obnovio je svoju kabinu spajajući tehnologiju, dizajn i praktičnost. Horizontalni panel instrument table stapa se sa panelom vrata što daje osećaj veće prostranosti. Upravljač, ručica menjača i kontrole potpuno su redizajnirani za zagarantovano jedinstveno iskustvo. Ponovo otkrijte zadovoljstvo vožnje u njegovoj bogato opremljenoj unutrašnjosti: bežični punjač, izuzetno veliki držač za čaše, Easy Life fioka i još mnogo toga. Otkrijte ljubav prema putovanjima!

Ostanite povezani dok ste za upravljačem koristeći 8" ekran opremljen multimedijalnim sistemom EASY LINK dostupnim sa ili bez navigacije. Ostanite u kontaktu koristeći tehnologiju preslikavanja pametnog telefona kompatibilnu sa Android Auto™ i Apple CarPlay™. Podignite ga na novi nivo pomoću tehnologije za prepoznavanje glasa i kontrola na stubu upravljača.

Putnički prostor je zadržao modularan raspored i udobnost najbolju u klasi. Konfigurišite ga sa 5 na 9 sedišta bez kompromisa po pitanju utovarnog prostora. Potpuno novi TRAFIC Passenger je optimizovao tehnologiju za raspodelu temperature za apsolutnu udobnost, bez obzira na raspored. 

Poboljšana sigurnost

Vozite bezbrižno zahvaljujući najnovijoj generaciji sistema za pomoć vozaču integrisanim u potpuno novi TRAFIC Passenger. Prilagodljivi tempomat, aktivni sistem kočenja u slučaju opasnosti (AEBS), upozorenje za nenamerno napuštanje vozne trake i upozorenja na vozila u mrtvom uglu obezbeđuju vašu sigurnost tokom putovanja.

Uživajte u efikasnosti i udobnosti sa ugrađenom Start & Stop tehnologijom kao i gamom motora koji ispunjavaju najnovije standarde Euro 6D-Ful za kontrolu zagađenja. Izaberite motor koji vam najviše odgovara, sa ručnim (110 KS i 150 KS) ili EDC automatskim menjačem (150 KS ili 170 KS). Ovaj odzivni 6-stepeni menjač sa dvostrukim kvačilom omogućava brzu i glatku promenu stepena prenosa za udobniju vožnju.   

Da li želite da budete među prvima koji će biti obavešteni o novostima u vezi Novog Trafic Passenger modela?


Dok čekate…

Renault Gamme utilitaire
Naša komercijalna vozila
All-New Renault TRAFIC SpaceClass
Potpuno novi Renault TRAFIC SpaceClass